ΠΡΕΒΕΖΑ: Γεμάτη η Θεοφάνειος Αίθουσα για την Φώφη Γεννηματά

Μύρισε ναφθαλίνη χθες βράδυ η Θεοφάνειος Αίθουσα στην Ομιλία της Φώφης Γεννηματά η οποία εντάσσεται στις προσυνεδριακές διαδικασίες που κλείνουν την Κυριακή με την ψηφοφορία για τους συνέδρους.
Κοινή ομολογία όλων όσων τοποθετήθηκαν εκτός της Κας Γεννηματά  ήταν το γεγονός ότι στην αίθουσα η πλειοψηφία των στελεχών ήταν ηλικίας άνω των 50 ετών και ότι η νεολαία απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο ( εμείς θα πούμε ότι μάλλον το ΠΑΣΟΚ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την νεολαία). Η κυρία Γεννηματά αφού κατηγόρησε για την κατάντια της χώρας την Νέα Δημοκρατία (με την οποία συγκυβερνά σήμερα) , κατηγόρησε όπως αναμενόταν το ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό πιστεύοντας ότι το ποσοστό που πήρε στις τελευταίες εκλογές είναι συγκυριακό,επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι η μόνη λύση για την διάσωση της Ελλάδας είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, σε μία ομιλία γενικότερα κενή επιχειρημάτων και προβλέψιμη  άφησε την εντύπωση ότι ζει σε μια άλλη Ελλάδα και ανήκει σε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ . . . Πάντα μνημονεύοντας τον αείμνηστο πατέρας της… Φρόντισαν όμως να την επαναφέρουν η πλειοψηφία των στελεχών που πήραν το λόγο. Τα στελέχη ξέφυγαν από την αυστηρά και στεγνά πολιτική ομιλία της κας Γεννηματά και μίλησαν για τον απλό κόσμο, τον κόσμο ο οποίος περνάει δύσκολα, μίλησαν για το νοσοκομείο της Πρέβεζας το οποίο απειλείται με συρρίκνωση, μίλησαν για τους επιχειρηματίες και για τους συνταξιούχους που έπληξε η πολιτική που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ και ζήτησαν απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα τους.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites