Παρασκευή, 18/10/2019

ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: Ακρωτηρίασαν βρέφος κατά λάθος

Σπουδάστρια νοσηλευτικής σχολής, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς, σαν να μην τρέχει τίποτα – Οι συγγενείς του νεογνού, ανακάλυψαν τι είχε συμβεί στο σπίτι…

Η υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως χθες μετά από καταγγελία των γονιών του. Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν το 5,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο του νησιού με υψηλό πυρετό.
Οι γιατροί του έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, η μαθήτρια πήρε ένα ψαλίδι, έκοψε τον ορό και κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας ένα κομμάτι από το δάχτυλο του χεριού του.
Η υπόθεση όμως δεν τελείωσε εκεί. Η σπουδάστρια πέταξε το κομμάτι του δακτύλου που έκοψε, έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους, το οποίο και παρέδωσε στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα.
Όταν οι γονείς πήγαν σπίτι, έκπληκτοι είδαν τον επίδεσμο και κατόπιν την πληγή. Επέστρεψαν και τους συνέστησαν να πάρουν το παιδί και να φύγουν διότι δεν γίνεται τίποτα! Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του βρέφους, η σπουδάστρια της νοσηλευτικής σχολής, παραμένει εξαφανισμένη για να αποφύγει τη σύλληψη…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ