Υπάρχουν και καλά νέα για το νοσοκομείο Πρέβεζας-Δωρεά Υπερηχοκαρδιογράφου έκανε ένας συμπολίτης μας στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί οι κυβερνήσεις να κωφεύουν στα αιτήματα των εργαζομένων, των γιατρών , της διοίκησης του νοσοκομείου για την ανάγκη ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του  πεπαλαιωμένου ιατροτεχνολογικού  εξοπλισμού του ..

Μπορεί οι πρωτομάστορες της διαπλοκής να πέταξαν  έξω ακόμη κι από αυτό το ΕΣΠΑ τις ανάγκες  του Νοσοκομείου Πρέβεζας σε ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό..

Αλλά υπάρχουν και οι δωρητές…

Για να γίνουμε πιο σαφείς
Ένα από τα χρόνια αιτήματα  στην ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  του Νοσοκομείου μας ήταν  και η προμήθεια ενός σύγχρονου υπερηχοκαρδιογράφου για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καρδιοπαθών στο νοσοκομείο μας .

Δυστυχώς παρά τα συνεχή αιτήματα  των γιατρών αλλά και προτάσεις της διοίκησης, φως δεν υπήρχε από πουθενά.

Τελικά η λύση ήλθε αλλά με διαφορετικό δρόμο.
Όπως πληροφορηθήκαμε,  η συνάντηση, μέσω συμπατριωτών μας από την περιοχή  της Βόνιτσας, του κ. Π. Παρθένη (που είναι κι  ο δωρητής),  ενός συμπατριώτη μας  της διασποράς , με τη Διευθύντρια Καρδιολογίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Γερασιμούλα Σακκά άνοιξε το δρόμο για τη δωρεά ενός σύγχρονου υπερηχοκαρδιογράφου στο νοσοκομείο μας.

 http://3.bp.blogspot.com/-wKYqR3CDQTs/USAFdQaNn9I/AAAAAAAAF3g/uDqo4Hzhd7I/s320/Philips-CX50.jpg
Ο κ. Παρθένης υπέβαλε την επίσημη  τελική  πρόταση δωρεάς στις 15.01.2013 , έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του νοσοκομείου στις 17.01.2013 και πριν λίγες μέρες ο νέος υπερηχοκαρδιογράφος έφτασε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Ευχόμαστε  να είναι  καλορίζικος, να συμβάλει διαγνωστικά  στην επίλυση των προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας (όλης της περιοχής),  να συμβάλει στην παραπέρα αναβάθμιση της λειτουργίας της Καρδιολογικής κλινικής και του Νοσοκομείου Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στους ρυθμούς του Preveza Jazz Festival από χθες η πόλη

27/05/2022, 7:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Βενζινάδικο στην Πρέβεζα “έφαγε” πρόστιμο για αθέμιτη κερδοφορία

27/05/2022, 7:09 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Έγκριση χρηματοδότησης νέας πλατείας στο Καναλάκι

27/05/2022, 6:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης στα μέλη του ΚΑΠΗ από το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας

27/05/2022, 6:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Πρέσβη της Αυστρίας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας

27/05/2022, 6:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι μωβ μέδουσες εξαπλώνονται στο Ιόνιο – Έχουν ήδη καταγραφεί στον Αμβρακικό

27/05/2022, 6:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites