Παρασκευή, 18/10/2019

ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: »Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν πρόκειται να ζήσουν με μισθούς πείνας,όπως θέλει ο κ Μέργος»

 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση και τον Ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ, των Νέων και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κώστα Μπάρκα και Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Μετά την ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι Νεοι του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του κ. Μέργου, η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ για να επιτεθούν στο πλαίσιο μιας κοινωνίας της αφωνίας και της υποταγής που επιδιώκουν να εμπεδώσουν.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν πρόκειται να ζήσουν με μισθούς πείνας, που ο κάθε Μέργος και οι όμοιοι του προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι υψηλοί και πρέπει να μειωθούν και άλλο.Πολύ περισσότερο που οι δηλώσεις του κ.Μέργου απηχούν την εφαρμοσμένη πολιτική των Μνημονιακών Κυβερνήσεων και τους αφορούν συνολικά.
Καμία Ανοχή σε όλους εκείνους που κλέβουν τις ζωές των ανθρώπων,τα όνειρα των νέων.
Καμία Βία, καμία κρατική καταστολή ενάντια σε όσους αντιστέκονται δε θα μπορέσει να διασφαλίσει την συνέχιση της Νεοφιλελεύθερης και Βάρβαρης Μνημονιακής Πολιτικής.
Η Μαζική συμμετοχή την απεργία της 20ης Φλεβάρη , θα δώσει μια αποφασιστική απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό και στα μνημονιακά σχέδια. Η ενδυνάμωση των αγώνων και της αντίστασης , η ανάπτυξη πολύμορφων κινητοποιήσεων, και δράσεων, η συμπόρευση, των νέων, των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων είναι ο μόνος δρόμος.
Για την δημοκρατική πολιτική ανατροπή και το άμεσο σχέδιο σωτηρίας της κοινωνίας προς την ριζική κοινωνική αλλαγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ