Παρασκευή, 07/08/2020

Σε ημερίδα της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχή της Ηπείρου συμμετείχε ο Δήμος της Πρέβεζας.

Σε ημερίδα  η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Μέτσοβο το Σάββατο 16-2-2012 συμμετείχαν εκπροσωπώντας  τον Δήμο Πρέβεζας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης
Κατσιπανέλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για Ευρωπαικά Προγράμματα Κοσμάς Κορωναίος, η διευθύντρια των Τ.Υ του Δήμου Κωσταντίνα Μωραίτη και η προισταμένη προγραμματισμού Κλαίρη Γιαννούλη.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Ηπείρου και συμμετείχαν σε αυτοί, φορείς  από όλη την περιοχή.
Σκοπός της διοργάνωσης, ήταν η ενημέρωση πάνω στα προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
Οι ομιλητές με ιδιαίτερη ευκρίνεια κατέδειξαν τους στόχους για τη νέα προγραμματική  περίοδο και  δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα πρέπει να σχεδιαστούν  τα έργα.
Ο  εντεταλμένος σύμβουλος κ.Κορωναίος δήλωσε για την ημερίδα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την  Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Ηπείρου στο πρόσωπο της προισταμένης κ. Ελένης Ρόκκου, καθώς και όλων των συνεργατών της για  την  άρτια διοργάνωση.
Η συνεδρία στην οποία συμμετείχαμε ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική  για το τι μέλλει γενέσθαι στη νέα προγραμματική περίοδο και όλοι θα πρέπει να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για την απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων κονδυλίων για ην περιοχή μας.
Και πράγματι σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ