Παρασκευή, 18/10/2019

Συνάντηση των τοπικών φορέων με τον Υπουργό Παιδείας

Σύσκεψη με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο  πραγματοποίησαν  ο βουλευτής Δημήτρης Τσουμάνης, , ο αντιπεριφερειάρχης   Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος  Μπαίλης  και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ανατολιωτάκης με θέμα τη λειτουργία του ΤΕΙ.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι απόψεις για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», αλλά και οι αναγκαίες βελτιώσεις που  αφορούν τα τμήματα της  Πρέβεζας.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε :
«Στην συνάντηση με τον υπουργό παρουσιάσαμε διεξοδικά τα επιχειρήματα μας για τις απαραίτητες αλλαγές στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», σε ότι αφορά την ενίσχυση του ΤΕΙ Πρέβεζας».
Ο Δήμαρχος θύμισε ότι σύμφωνα με το «Αθηνά» για την Πρέβεζα, προτείνεται η συγχώνευση των δύο τμημάτων της Χρηματοοικονομικής και της Λογιστικής  και μετονομάζεται σε Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Τόνισε δε, ότι   κοινό αίτημα είναι  η η δημιουργία  Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην Πρέβεζα και  η ενίσχυσή του  και με άλλα τμήματα με παρεμφερή αντικείμενα
Ο κ. Μπαϊλης  ανέφερε ακόμα ότι το ΤΕΙ έχει και τις απαραίτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, και το προσωπικό και όλες τις προοπτικές για να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες και για μόρφωση και για επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών.
«Παραμένουμε όλοι ενωμένοι και σε κοινή γραμμή και θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα » κατέληξε  ο Δήμαρχος  Πρέβεζας ο οποίος έθεσε υπόψη  του Υπουργού και το θέμα της σίτισης των μαθητών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ