Τρίτη, 22/10/2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Πρέβεζας

Μια μοναδική Μουσική βραδιά χάρισαν χθες βράδυ οι Χορωδίες τις Πρέβεζας σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης.

Οι φιλόμουσοι Πρεβεζάνοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό ρεσιτάλ Μουσικής Τέχνης. Ένα Μουσικό Ταξίδι Χωρίς Σύνορα αφού την Εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης άνοιξε ο Χορός των Ψαλτών ταξιδεύοντας το κοινό με Βυζαντινές Ψαλμωδίες. Την σκυτάλη πήρε το Νεανικό τμήμα της Χορωδίας Αρμονίας Πρέβεζας που με το απαράμιλλο ταλέντο των Νέων έκανε όλη την αίθουσα να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Στη συνέχεια η Χορωδία Καμάρι της Πρέβεζας, η Μικτή Χορωδία Αρμονία συνέχισε αυτό το Μουσικό Ταξίδι με κλασσικές μουσικές Μελωδίες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Χορωδία Ηχοχρώματα έδωσε και εκείνη το μουσικό της στίγμα με πιο γνωστά στο κοινό ακούσματα.

Αυτή η Μουσική Βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και ακούγοντας την  Παιδική Χορωδία Ι.Ν Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος που διευθύνει ο Νεκτάριος Θάνος. Οι παιδικές φωνούλες σε συνδυασμό με το ούτι και το σαντούρι απογείωσαν τους θεατές οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ