ΠΡΕΒΕΖΑ: Σοβαρή ζημιά υπέστη ο αγωγός ύδρευσης στο υψος της Στεφάνης

Σοβαρή ζημιά υπέστη ο αγωγός ύδρευσης ο οποίος μεταφέρει το νερό στους Δήμους της Πρέβεζας και της Λευκάδας στο ύψος της Στεφάνης.
Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί   σε σημείο το οποίο βρίσκεται επί της εθνικής οδού Πρέβεζας Ιωαννίνων και απαιτείται  εκτεταμένη παρέμβαση για την  επίλυσή του. Τις εργασίες για την αποκατάσταση συντονίζει ο Σύνδεσμος Ύδρευσης  ο οποίος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΣΕ προκειμένου να κλείσει δρόμος και να πραγματοποιηθούν οι  απαραίτητες εργασίες. Στο σημείο υπάρχει διαρροή και το νερό καταλήγει σε παρακείμενη κατοικία παρόλα αυτά  δεν υπάρχει  πρόβλημα στην υδροδότηση της  περιοχής. Ο αγωγός βρίσκεται σε βάθος περίπου 5 μέτρων  κι αυτό δυσχεραίνει την αποκατάστασή του, ωστόσο όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεργασία προκειμένου να   αντιμετωπίσουν το συντομότερο δυνατό την  βλάβη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεία λειτουργία για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας θα τελεσθεί στον Άγιο Χαράλαμπο

19/10/2021, 1:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο διάκονος Λάμπρος Παπαπάσχος

19/10/2021, 1:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ 1912- 2021 : Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας

19/10/2021, 12:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

19/10/2021, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναφορά στη βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στο να προμηθευτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής τα βιβλία για το μάθημα της β΄ Ξένης Γλώσσας

19/10/2021, 12:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites