Παρασκευή, 18/10/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: 26 με 29 Απριλίου το τελευταίο εργαστήρι του ευρωπαϊκού πρόγραμματος «Δια Βίου Μάθηση-Grundtvig SING-SONG-dialog between past and future»

Πέντε μέλη της χορωδίας «Αρμονία» καθώς και ο μαέστρος συμμετείχαν στο τέταρτο εργαστήριο «workshop» εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων των οργανισμών εταίρων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Bordeaux της Γαλλίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρόγραμματος «Δια Βίου Μάθηση-Grundtvig «SING-SONG-dialog between past and future».
Οι στόχοι της συνάντησης επιτεύχθηκαν χάρη στο εξαίρετο κλίμα που μπόρεσαν να δημιουργήσουν οι διοργανωτές αλλά και τον σωστό προγραμματισμό. Οι δραστηριότητες συνδυάστηκαν κατάλληλα ώστε να δημιουργηθεί φιλική ατμόσφαιρα και να καλλιεργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης, ενώ στις διδακτικές συνεδρίες φάνηκε ότι η σύμπραξη λειτουργεί μέχρι σήμερα πολύ καλά για όλους τους εταίρους καθώς η επικοινωνία μεταξύ τους ήταν αποτελεσματική. Στον ελεύθερο χρόνο οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη με τη βοήθεια των μελών της χορωδίας Arpege του Bordeaux των οποίων η καθημερινή υποστήριξη ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Η επιτυχία του εργαστηρίου φάνηκε στην τελική συναυλία όπου οι συμμετέχοντες απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις και χειροκροτήθηκαν θερμά από το γαλλικό κοινό. Το τελευταίο εργαστήριο αυτού του προγράμματος θα γίνει στην Πρέβεζα 26 με 29 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ