Παρασκευή, 18/10/2019

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Μετέφερε 149 κιλά χασίς, με κρατικό ΙΧ του Υπουργείου Δικαιοσύνης!!!


Οι άντρες της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, μέσα από τις καθημερινές σχεδόν συλλήψεις, έχουν δει ουκ ολίγα περίεργα πράγματα.
Πρώτη φορά όμως εντόπισαν κρατικό όχημα, και μάλιστα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, να μεταφέρει από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών!!!Στο ΙΧ το οποίο οδηγούσε 48χρονος Έλληνας, βρέθηκαν 4 μεγάλοι σάκοι, οι οποίοι περιείχαν 149 κιλά χασίς.Ο οδηγός συνελήφθη και αυτή τη στιγμή κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.Το ΙΧ και τα ναρκωτικά έχουν κατασχεθεί από τη δίωξη ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, η οποία ερευνά αυτή την πολύ περίεργη υπόθεση.
epirusgate.blogspot.gr


Το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

Μετέφερε στην Αθήνα, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, (149) κιλά κάνναβης, έχοντας αλλοιώσει την Διαταγή πορείας και το Δελτίο κίνησης του οχήματος

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σήμερα (23.02.2013) το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό, υπάλληλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει με κρατικό αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το κρατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο δράστης και στον έλεγχο, που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του, βρέθηκαν (137) συσκευασίες – δέματα  κάνναβης, συνολικού βάρους (149.016) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Χαρακτηριστικό της μεθοδολογίας, του σχεδιασμού και του τρόπου δράσης  του συλληφθέντα, αποτελεί το γεγονός ότι για την μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (φέρει εξωτερικά τις χαρακτηριστικές ενδείξεις οχήματος δημόσιας υπηρεσίας), με προφανή σκοπό να αποτρέψει ή/και να αποπροσανατολίσει τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών.
Για τους ιδίους λόγους είχε αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία  ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος (Διαταγή πορείας και Δελτίο κίνησης), τα οποία κατασχέθηκαν επίσης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τελικός προορισμός του φορτιού των ναρκωτικών, ήταν η Αθήνα.

Η προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της δράσης του συλληφθέντα και  της ενδεχομένης συμμετοχής του σε άλλα συναφή αδικήματα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας

Εικόνα 1 Γ.Α.Δ.ΗΠΕΙΡΟΥ
Εικόνα 2 892fm.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ