Τρίτη, 11/08/2020

Στον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας συμμετείχε η παιδική χορωδία του Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδας

Στις Σέρρες βρέθηκε  η παιδική χορωδία του Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδας όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Σερρών και της Μακεδονίας.
Η Παιδική και Νεανική Χορωδία της Ενορίας του Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδας τραγούδησε  σε εκδήλωση  υπό την διεύθυνση του κ. Νεκταρίου Θάνου και την συνοδεία της ορχήστρας φοιτητών από το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. της Άρτας.Τα παιδιά μετέδωσαν κέφι και ενθουσιασμό στο πολυπληθές ακροατήριο, το οποίο και αυτό με την σειρά τα αντάμειψε με το ζωηρό και παρατεταμένο του χειροκρότημα. Επίσης  η Παιδική Χορωδία έψαλλε στην αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Σερρών. Οι φωνές των παιδιών σε συνδυασμό με την εκπληκτική ηχητική του ναού, δημιούργησαν την αίσθηση αγγελικής ψαλμωδίας και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Η ενορία του Αγίου Βησσαρίωνα εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες στην κυρία Χάρη Δημητρακούδη η οποία ήταν συνοδός , παρουσιάστρια της εκδήλωσης,  ξεναγός, ο δικός τους άνθρωπος σε άγνωστη πόλη, της οποίας η αγάπη και ο κόπος συνήργησαν στο να βρεθούν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στις Σέρρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ