Το CNN φιλοξενεί ένα θέμα για τα ελληνικά σαλιγκάρια και κάνει το ρεπορτάζ στην Κόρινθο, ενώ παράλληλα αναρωτιέται αν η παραγωγή των σαλιγκαριών δίνει ώθηση στην ελληνική οικονομία…
Η δημοσιογράφος Becky Anderson συναντά δύο αδερφές, που παρά την οικονομική κρίση, “βάζουν” την ψυχή τους, την ενεργειά τους και χτίζουν τη δική τους επιχείρηση.
Η Μαρία Βλάχου, μια από τις δύο ιδιοκτήτριες, εξηγεί ότι η ιδέα της ήρθε, όταν η αδερφής της, ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, της τηλεφώνησε για να της πει ότι έφαγε ένα πιάτο με 12 σαλιγκάρια που κόστιζαν 37 ευρώ.
Το CNN έχει καταγράψει τις εικόνες…