Σάββατο, 21/09/2019

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νίκου Σαμαρά

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το C-130 με τη σορό του Νίκου Σαμαρά καλυμμένη με τη γαλανόλευκη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λήμνου.
Στο C-130 επέβαιναν οκτώ άτομα. Ανάμεσά τους η σύζυγος του με την αδελφή της. Ο κόσμος του βόλεϊ, οι αθλητές, παράγοντες, υπόλοιποι συγγενείς ταξίδεψαν στη Λήμνο με πτήση τσάρτερ, ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού και τα λόγια της συζύγου του, σου κόβουν τα πόδια και σε συγκινούν ακόμα περισσότερο. «Δέκα χρόνια μου έδινε μόνο χαρές και αγάπη, ο γιος σου θα τα μάθει όλα αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια αλλά μόνο οι πράξεις…». Συντετριμμένη αποχαιρέτησε η σύντροφος του Νίκου Σαμαρά τον «λεβέντη» της, τον πατέρα του 5χρονου γιου τους, Στράτο.

 

«Με αγαπούσες βαθιά και σε αγαπούσα κι εγώ. Άγγελε μου, έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, θα σου μιλάω κάθε μέρα, θα σου μιλάω μέσα από τον Στράτο, θα σταθώ στα πόδια μου γι αυτό το παιδί….

Δεν θέλω να στεναχωριέσαι, θα είμαι πάντα δίπλα του, μάνα και πατέρας, είσαι το φως της ζωής μου, ο λεβέντης μου, θα σε σκεπάζω στα όνειρά μου με μια αγκαλιά, θα σου λέω πόσο σ αγαπάω, πάντα φοβόμουνα μη σε χάσω, να με συγχωρέσουν οι φίλοι σου που σε έφερα εδώ στη Λήμνο εδώ μακριά, αλλά θέλω να σαι κοντά μου, να σαι κοντά στο παιδί μας.

 

Δέκα χρόνια μου έδινες μόνο χαρές και αγάπη, συγγνώμη για όταν σε στεναχώρησα, ο γιος σου θα τα μάθει όλα, αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια και οι πράξεις, πάντα μου έλεγες ότι μιλάω με έργα και όχι με λόγια. Πάντα δική σου σε αυτή και την άλλη ζωή…» μερικά από τα λόγια της.

Πηγή: pamesports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ