Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νίκου Σαμαρά

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το C-130 με τη σορό του Νίκου Σαμαρά καλυμμένη με τη γαλανόλευκη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λήμνου.
Στο C-130 επέβαιναν οκτώ άτομα. Ανάμεσά τους η σύζυγος του με την αδελφή της. Ο κόσμος του βόλεϊ, οι αθλητές, παράγοντες, υπόλοιποι συγγενείς ταξίδεψαν στη Λήμνο με πτήση τσάρτερ, ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού και τα λόγια της συζύγου του, σου κόβουν τα πόδια και σε συγκινούν ακόμα περισσότερο. «Δέκα χρόνια μου έδινε μόνο χαρές και αγάπη, ο γιος σου θα τα μάθει όλα αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια αλλά μόνο οι πράξεις…». Συντετριμμένη αποχαιρέτησε η σύντροφος του Νίκου Σαμαρά τον «λεβέντη» της, τον πατέρα του 5χρονου γιου τους, Στράτο.

 

«Με αγαπούσες βαθιά και σε αγαπούσα κι εγώ. Άγγελε μου, έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, θα σου μιλάω κάθε μέρα, θα σου μιλάω μέσα από τον Στράτο, θα σταθώ στα πόδια μου γι αυτό το παιδί….

Δεν θέλω να στεναχωριέσαι, θα είμαι πάντα δίπλα του, μάνα και πατέρας, είσαι το φως της ζωής μου, ο λεβέντης μου, θα σε σκεπάζω στα όνειρά μου με μια αγκαλιά, θα σου λέω πόσο σ αγαπάω, πάντα φοβόμουνα μη σε χάσω, να με συγχωρέσουν οι φίλοι σου που σε έφερα εδώ στη Λήμνο εδώ μακριά, αλλά θέλω να σαι κοντά μου, να σαι κοντά στο παιδί μας.

 

Δέκα χρόνια μου έδινες μόνο χαρές και αγάπη, συγγνώμη για όταν σε στεναχώρησα, ο γιος σου θα τα μάθει όλα, αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια και οι πράξεις, πάντα μου έλεγες ότι μιλάω με έργα και όχι με λόγια. Πάντα δική σου σε αυτή και την άλλη ζωή…» μερικά από τα λόγια της.

Πηγή: pamesports.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites