Τετάρτη, 12/08/2020

Απόφαση – σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας: Κλείνουν τα ασθενοφόρα νύχτες και αργίες

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας να “κλείσει” τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου και τριών κέντρων υγείας τις νύχτες και τις αργίες.
“Λόγω έλλειψης οδηγών και λόγω δεσμεύσεων Δημοσιονομικής προσαρμογής στο κόστος νυχτερινών – αργιών – εξαιρέσιμων και υπερωριών του προσωπικού του Γ.Ν. Άρτας σας ενημερώνουμε ότι από 16-1-2013:..

1. Όλες τις νυχτερινές βάρδιες στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας Αγνάντων, Άνω Καλεντίνης και Βουργαρελίου δεν θα υπάρχει οδηγός υπηρεσίας.
2. Τις Κυριακές και αργίες στα Κέντρα Υγείας τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές βάρδιες δεν θα υπάρχει οδηγός Υπηρεσίας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”, σημειώνεται σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.
ΕΚΑΒ: Εγκληματική η απόφαση του διοικητή
Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιάννης Χούσος χαρακτηρίζει εγκληματική την απόφαση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.
“Θεωρούμε εγκληματική την απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου και την ασκούμενη πολιτική από την κυβέρνηση να μη χρηματοδοτεί τέτοιες υπηρεσίες και να αφήνει υπερήλικες αβοήθητους στο πουθενά”, υπογραμμίζει στο NEWS 247.
Επισημαίνει μάλιστα ότι είναι αδύνατο να προσφερθεί η νοσοκομειακή φροντίδα στους κατοίκους σε ένα, όπως σημειώνει, άθλιο επαρχιακό δίκτυο.
Να σημειωθεί πως στην Άρτα, το ΕΚΑΒ διαθέτει δύο ασθενοφόρα στην πρωινή βάρδια, δύο στην απογευματινή και ένα στη νυχτερινή βάρδια.
kafeneio-gr.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ