Το Πολυιατρείο του Λούρου επισκεύθηκε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Στην λειτουργία που τελέστηκε στην Αγία Ευαγγελίστρια Λούρου προς τιμήν των τριών Ιεραρχών χοροστάτησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος.

Την λειτουργία  παρακολούθησαν μεταξύ άλλων   ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Πανταζής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Στέργιος Γιαννάκης ,μαθητές , εκπαιδευτικοί, κάτοικοι και φορείς της περιοχής.
Ο  Μητροπολίτης απευθυνόμενος προς τους μαθητές  τους ευχήθηκε  καλή πρόοδο ενώ  αναφέρθηκε στο έργο των Τριών Ιεραρχών και στην προσφορά τους  στα γράμματα.
Στην συνέχεια ο  κ.κ Χρυσόστομος επισκέφθηκε το Πολυιατρείο του Λούρου, το οποίο με απόφαση της Δημοτικής Αρχής  μεταφέρθηκε σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο στο ισόγειο του Δημαρχείου Λούρου, όπου και   συνομίλησε με το ιατρικό και λοιπό προσωπικό  και με τους δημότες.
Ο Σεβασμιώτος  ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας για τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Δήμος προκειμένου να μεταφερθούν τα  ιατρεία του Λούρου και του Καναλίου σε δημοτικά κτίρια  προκειμένου να εξοικονομηθεί  ένα σημαντικό ποσό  από την λειτουργία τους.
Το προσωπικό του Πολυιατρείου ανέφερε στον   Μητροπολίτη  ότι καθημερινά  εξυπηρετούνται  κατά μέσο όρο 70 με 80 άτομα τα οποία   δηλώνουν πολύ ικανοποιημένα  από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Ο  κ.κ Χρυσόστομος επισκέφθηκε και το  πρώην δημαρχείο του Λούρου  έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους  οι οποίοι με την σειρά του επίσης του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites