Σάββατο, 15/08/2020

Αυτή είναι η άτυχη Ινδή φοιτήτρια που βίασαν και δολοφόνησαν

Η ιστορία της 23χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στα μέσα Δεκέμβρη και υπέκυψε στα τραύματά της μεριές ημέρες αργότερα έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο με τη δίκη των κατηγορουμένων να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας της άτυχης κοπέλας σπάει τη σιωπή του, μιλά δημόσια για την κόρη του και αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Μέχρι στιγμής, βάσει νόμου απαγορευόταν η δημοσιοποίηση του ονόματος θυμάτων βιασμού από τις ινδικές αρχές, ωστόσο, ο πατέρας της τονίζει ότι, πλέον, δεν έχει καμία σημασία και το να αποκαλύψει το όνομά της θα δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει τέτοιες φρικτές καταστάσεις.

«Το όνομα της είναι Γιότι Σίνγκχ Πάντλεϊ. Το να αποκαλύψω το όνομά της θα δώσει κουράγιο σε άλλες γυναίκες που έχουν επιβιώσει από παρόμοιες επιθέσεις. Θα βρουν τη δύναμη από την κόρη μου», δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Η κόρη μου δεν έκανε τίποτα κακό, πέθανε προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό της» δηλώνει συντετριμμένος ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας και θυμάται τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο νοσοκομείο «όταν την είδα ήταν στο κρεβάτι και είχε τα μάτια της κλειστά, ακούμπησα το χέρι μου στο κεφάλι της, είπα το όνομά της και εκείνη άνοιξε τα μάτια της με κοίταξε και έβαλε τα κλάματα, καθώς πονούσε πάρα πολύ. Της είπα να μην ανησυχεί, να είναι δυνατή και όλα θα πάνε καλά».

Οσον αφορά στους κατηγορούμενους, ο πατέρας της Γιότι σημειώνει ότι δεν θέλει να δει καν τα πρόσωπά τους και επιθυμεί την ποινή του θανάτου και για τους έξι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ