Επίσκεψη του Μητροπολίτη Πρέβεζας στον Γενικό Γραμματέα

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο δέχθηκε στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης.
Η επίσκεψη στο Διοικητήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σήμερα  το μεσημέρι, είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με αφορμή την ενθρόνιση του Σεβασμιότατου (στην τελετή είχε παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας) και την ανάληψη των καθηκόντων του στη Μητρόπολη Πρεβέζης και πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και με αφορμή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλήττει τη χώρα και τους πολίτες συζητήθηκε η εμπειρία της Εκκλησίας στον κοινωνικό τομέα και η σημασία της συνεργασίας της με τους τοπικούς φορείς για την στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως αυτό δεν αναιρεί τις ευθύνες της πολιτείας που θα πρέπει να αναπτύξει τις κοινωνικές της δομές και να εξασφαλίσει στους οικονομικά ασθενέστερους τα απαραίτητα για τις βασικές τους ανάγκες (σίτιση, στέγαση, θέρμανση, περίθαλψη κ.α.).
epirusgate.blogspot.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites