Τετάρτη, 12/08/2020

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, κρυμμένοι εντός φορτίου Φ/Γ οχήματος μετά επικαθήμενου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον οδηγό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, κρυμμένοι εντός φορτίου Φ/Γ οχήματος μετά επικαθήμενου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον οδηγό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής δύο (02) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας, 34χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 34χρονος συνοδηγός του καθώς και ο 21χρονος συνεπιβάτης τους, διότι μετέφεραν έναν (01) αλλοδαπό, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη ενώ το Ι.Χ.Ε.  όχημα κατασχέθηκε.

Τέλος συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας 39χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς και ο 23χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν δύο (02) αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν ενώ το  Ι.Χ.Ε.  όχημα κατασχέθηκε.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα εμπλεκόμενα οχήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ