ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Παρθενία Καζάκου

Με την εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου  και μελών της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πραγματοποιήθηκε χθες  η πρώτη επίσημη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας  για το 2013.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η κ. Παρθενία Καζάκου με 22 ψήφους. Αντιπρόεδρος και Γραμματέας οι κ.κ  Παύλος Σαραμπασίνας και  κ. Κώστας  Κατέρης αντίστοιχα,  οι οποίοι  προέρχονται  από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Γιαννάκη. Στην Οικονομική Επιτροπή Πρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης ή ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, αντιπρόεδρος ο κ. Τσούτσης από την παράταξη του Γιαννάκη και τακτικά μέλη οι Αντωνίου, Ροπόκης, Κορωναίος, Κακιούζης, Σαραμπασίνας. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Κατσιπανέλης, , Μπαρτζώκας, Φραγκούλης, Τάγκας, Τσαγγάρης. Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος θα είναι ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και τακτικά μέλη οι Τσαγγάρης, Σπυράκος, Αναγνώστου, Κορωναίος, Κουτρούμπας και Λαζάρου. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Ζέκιος, Τάγκας, Νέσσερης, Ροπόκης, Φραγκούλης. Η θητεία των οργάνων που εκλέχθηκαν  αυτή τη δημοτική περίοδο, είναι διάρκειας ενός έτους και λήγει τον Αύγουστο του 2014.  Εν τω μεταξύ σήμερα με την έκδοση της σχετικής απόφασης αναμένεται ο δήμαρχος  Πρέβεζας να ανακοινώσει  τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων. Αρχαιρεσίες είχαμε χθες Κυριακή  και στους Δήμους Πάργας και Ζηρού. Στο Δήμο Πάργας πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πάργας ανέλαβε ο κ. Γιάννης Νήρας, αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Σμπόνιας και γραμματέας ο κ. Απόστολος Σιδέρης. Αντιδήμαρχος αντί του δημάρχου και συντονιστής του έργου της δημοτικής αρχής θα είναι ο κ. Γιώργος Τσούτσης, αντιδήμαρχος Πάργας ο κ. Γιάννης Κλοτσώνης, αντιδήμαρχος καθημερινότητας, καθαριότητας και ύδρευσης η κα Ευτυχία Ρίζου και αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την Παιδεία και τον πολιτισμό ο κ. Βασίλης Γκόγκας. Στην Οικονομική Επιτροπή Πρόεδρος θα είναι ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Λιόλιος, αντιπρόεδρος ο κ. Αντώνης Νάστας και μέλη οι Βασίλης Πάντας, Άγγελος Κονιδάρης, Σταύρος Ευθυμίου, Αντώνης Γκοροβέλης, Νίκος Σμπόνιας.Τέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Άγγελος Κονιδάρης και μέλη οι Ευθύμιος Τσίγκος, Ευτυχία Ρίζου, Νικόλαος Ντάλας, Σπυρίδων Μίχας, Θωμάς Πέτρου και Γιάννης Καούρης.Ο κ. Νικόλαος Μάστορας είναι ο νέος  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού για την ερχόμενη διετία στις δημαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή ενώ  αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννος Γεώργιος από την μείζονα αντιπολίτευση και  γραμματέας ο κ. Νικόλαος Ρέντζος από την ελάσσονα. Στην ίδια συνεδρίαση εκλέχθηκαν και τα μέλη των επιτροπών. Συγκεκριμένα και στις δύο επιτροπές εξελέγησαν 6 δημοτικοί σύμβουλοι ως τακτικά μέλη  – τέσσερεις  από την πλειοψηφία και δύο από την μειοψηφία –όπως προτάθηκαν. Ειδικότερα μετά από τις προβλεπόμενες αλλεπάλληλες ψηφοφορίες στην Οικονομική Επιτροπή  εξελέγησαν οι Αθανασόπουλος Περικλής, Ανυφαντής Κων/νος, Βάσσης Δημήτριος, Μάρης Κων/νος, Ζυγούρης Γιώργος και Δήμος Δημήτριος. Στην επιτροπή ποιότητα ζωής τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Βέργος Δημήτριος, Κάκκος Κων/νος, Καραμπάς Ζώης, Χασκής Αριστείδης, Παπατσίμπας Μιχάλης και Παπαφωτίου Γεώργιος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites