ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτή θα είναι η νέα προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Κυριακή των Θεοφανείων και   ώρα  12 το  μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ειδική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, όπου θα γίνουν οι  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου  και των επιτροπών.
Στην  ίδια συνεδρίαση θα ανακοινωθούν και  επίσημα οι νέοι  αντιδήμαρχοι καθώς και οι λοιποί συνεργάτες  του Δημάρχου κ.Μπαΐλη για την επόμενη διετία.  Προεδρείο και επιτροπές θα εκλέξει και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, την ίδια ημέρα στη 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στα Ιωάννινα. Σύμφωνα  με ασφαλείς πληροφορίες την προεδρία   του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας θα αναλάβει η κ. Παρθενία Καζάκου, ενώ  ο απερχόμενος πρόεδρος Λάζαρος Πιπιλίδης θα εκτελεί πλέον καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών. Το κρίσιμο πόστο της καθαριότητας και του περιβάλλοντος  καλείται να φέρει σε πέρας ως αντιδήμαρχος ο Βαγγέλης Ροπόκης, ενώ  στην θέση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων παραμένει ο Δημήτρης Κατσιπανέλης.Αντιδήμαρχος  Ζαλόγγου   αναλαμβάνει ο Παντελής Μπαρτζώκας, ενώ στη δημοτική ενότητα  τον Λάζαρο Παπαχρήστο διαδέχεται ο Χαράλαμπος Κακιούζης. Κοντά στο Δήμαρχο αναμένεται να είναι και πάλι και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους,  οι Γιώργος Φραγκούλης και Κοσμάς Κορωναίος αντιδήμαρχοι οικονομικών και πολιτισμού για τα έτη 2010-2012 αντίστοιχα.  Συγκεκριμένα στο τιμόνι της Δημοτικής Αστυνομίας, της  Επιτροπής Παιδείας, Αθλητισμού αλλά και της Δημοτικής ραδιοφωνίας, θα εξακολουθήσει να  βρίσκεται για άλλη μια θητεία ο Γιώργος Φραγκούλης, ως εντεταλμένος σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής και χωρίς μισθό. Με την ίδια ιδιότητα   ο  δήμαρχος θα μπορέσει  να έχει «δίπλα» του έναν ακόμη συνεργάτη του τον Κοσμά Κορωναίο που θα εξακολουθήσει να  ασκεί    τις αρμοδιότητες στον τομέα του πολιτισμού και κατά πάσα πιθανότητα και την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites