Σάββατο, 15/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σοβαρή καθίζηση στο δρόμο Ρεματιάς-Σκιαδα

Σοβαρή καθίζηση    σημειώθηκε  στον δρόμο μεταξύ Ρεματιάς και Σκιαδά στην Δημοτική Ενότητα Λούρου  με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται  με δυσκολία από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Η καθίζηση   προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες έπληξαν τις τελευταίες μέρες την περιοχή δημιουργώντας πολλά προβλήματα κατολισθήσεων και καθιζήσεων στο οδικό δίκτυο.
Στην ίδια περιοχή και στον δρόμο Σκιαδά-Αλώνια καταγράφηκε χθες το απόγευμα μια  ακόμη κατολίσθηση  .
Χώματα και   χαλίκια  απέκλεισαν   το οδόστρωμα ωστόσο  μηχανήματα  που στάλθηκαν στο σημείο από τον Δήμο  τα απομάκρυναν και  αποκατέστησαν την κυκλοφορία.
Επίσκεψη   στον Σκιαδά  πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης συνοδευόμενος  από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Λούρου Χαράλαμπο Κακιούζη, τον  πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σκιαδά Σπύρο Λώλη και κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιων του Δήμου προκειμένου να  γίνει εκτίμηση του προβλήματος και να  δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την  αποκατάστασή του.
Ο κ.Μπαϊλης  θα επισκεφθεί επίσης και τον οικισμό της Λυγιάς, εκεί όπου επίσης έχει καταγραφεί   σοβαρό πρόβλημα καθίζησης στον κεντρικό δρόμο.
Οπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε  ολόκληρο τον Δήμο είναι πολλά και έχει κατατεθεί αίτημα για  χρηματοδότηση 200 χιλιάδων ευρώ για την  άμεση αντιμετώπισή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ