”Πληρώστε εδώ και τώρα αλλιώς σας πήραμε σπίτια και ότι άλλο έχετε”

 Ενώ η χώρα έχει βουλιάξει στο οικονομικό χάος με το σχέδιο της τρόικας και των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας, οι χρεωμένοι πλέον Έλληνες βρίσκονται στο έλεος των τραπεζών.
Το ΔΝΤ και με το πειθήνιο όργανό του το Υπουργείο Οικονομικών, δεν προβαίνουν σε καμία
ρύθμιση των δανείων με αύξηση των δόσεων και του χρόνου αποπληρωμής τους! Ενώ τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει προς την…εξαθλίωση κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει ότι ο Έλληνας συνεισφέρει σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, Λαγκάρντ και κυβέρνηση, αδιαφορούν και διατηρούν απαράλλαχτες τις ίδιες δόσεις και τον ίδιο χρόνο αποπληρωμής των δανείων. Σαν να μην υπάρχει οικονομική κρίση!!!

Πρόκειται περί εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων. Είναι το σχέδιο το οποίο αποκαλύπτεται και εκτελείται με τον πιο ωμό τρόπο: “Πλήρωσε χρεωμένε Έλληνα εδώ και τώρα, σε διαφορετική περίπτωση φύγε από το σπίτι σου, γιατί κατάσχεται! Έχεις οικοπεδάκι, εξοχικό ή κάτι άλλο; Στο κατάσχουμε (έναντι εξευτελιστικής τιμής), για την αποπληρωμή μέρους του δανείου σου”.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο που θα πετάξει τους ΄Ελληνες από τα σπίτια τους και θα τους στείλε να μένουν σε τσαντίρια! Με αυτό τον τρόπο οι διεθνείς τοκογλύφοι (κυρίως Γερμανοί) θα αρπάξουν την ελληνική περιουσία. Έτσι, η ελληνική γη θα περιέλθει στα χέρια των καθικιών!

Ένας βιοπαλαιστής που πήρε δάνειο πριν από 5 ή 10 χρόνια και ρύθμιζε τις δόσεις με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, σήμερα με τις βάρβαρες περικοπές στον μισθό του, την ραγδαία αύξηση της φορολογίας και τα συνεχή χαράτσια, ΔΝΤ και δωσιλογική κυβέρνηση τον προστάζουν να κόψει το λαιμό του και να βρει τα λεφτά να πληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις!

Έγκλημα, για το οποίο εάν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος να υπερασπίσει την γη των προγόνων του και των παιδιών του, ο εχθρός θα τον πετάξει έξω από την Ελλάδα!
makeleio.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites