Κυριακή, 15/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε εξέλιξη οι εργασίες σε Πευκάκια και Βρυσούλα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τον καθαρισμό και την ανάπλαση του  Ανθόκηπου και της περιοχής Πευκάκια και Βρυσούλα  Πρέβεζας.

Στο πάρκο του Ανθόκηπου  τοποθετήθηκε  νέος ηλεκτροφωτισμός   ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία εντός των ημερών, ενώ αναμένονται πλακοστρώσεις και  άλλες παρεμβάσεις που θα αλλάξουν  ριζικά την εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Ροπόκη  ο Ανθόκηπος, ο οποίος φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες παιδιά, θα αποκτήσει  και  παροχή νερού έτσι ώστε  να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες αλλά να γίνει   πιο εύκολη και η φροντίδα των φυτών που θα φυτευτούν στον χώρο.
Στα Πευκάκια απομακρύνθηκαν τα ξερά δέντρα , φυτεύτηκαν νέα ενώ  εκτός από τον ηλεκτροφωτισμό  θα   τοποθετηθούν παγκάκια και  νέα καλαίσθητη περίφραξη.
«Στόχος μας είναι  τόσο  ο Ανθόκηπος όσο και τα Πευκάκια  να  γίνουν και πάλι σημείο αναφοράς για την πόλη» τονίζει ο  Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης σημειώνοντας ότι οι δημότες θα έχουν πολύ σύντομα δύο πολύ όμορφους χώρους για να απολαμβάνουν την βόλτα τους και τα παιδιά , με ασφάλεια το παιχνίδι τους.
Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης των δρόμων στους οικισμούς  του Καλαμιτσίου και της Δροσιάς.
Όπως  αναφέρει  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης πρόκειται για παρεμβάσεις που θα δώσουν λύση σε αρκετά προβλήματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια.
Αντίστοιχες  εργασίες θα γίνουν και σε άλλα σημεία του Δήμου   και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπαίλη ζητούμενο είναι η βελτίωση της καθημερινότητας   των πολιτών  και η   αναβάθμιση των υποδομών  της πόλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ