Σάββατο, 21/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τον Γιώργο Φραγκούλη συναντήθηκε η διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου

Τον Δήμο της Πρέβεζας επέλεξε  να επισκεφθεί στο πλαίσιο του  εορτασμού της μνήμης των Τριών Ιεραρχών  η νέα  διευθύντρια  Περιφερειακής Εκπαίδευσης  Ηπείρου Δώρα Χουλιάρα.

Η κ.Χουλιάρα   παρέστη  στην λειτουργία   που  τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε επισκέψεις στην Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Πρέβεζας.
Στο Δημαρχείο συναντήθηκε  με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου για θέματα εκπαίδευσης Γιώργο Φραγκούλη και συζήτησε μαζί του  ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση στον Δήμο.
Η  διευθύντρια  επεσήμανε  ότι είναι ενήμερη για τα προβλήματα που   αντιμετωπίζουν τα σχολεία στην περιοχή  διαβεβαιώνοντας ότι   η παρουσία της σε όλους τους νομούς της Ηπείρου θα είναι  πολύ τακτική .
Αμέσως μετά την συνεργασία της  με τους φορείς η  κ.Χουλιάρα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ κ.Θεοφάνους, εκπαιδευτικούς , μαθητές και γονείς του Μουσικού Σχολείου   και της ΕΠΑΣ Πρέβεζας.
Στην συζήτηση αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στα δύο σχολεία και επικεντρώνονται στην έλλειψη προσωπικού .
Η  κ.Χουλιάρα τους  ενημέρωσε και για τις ενέργειες που η ίδια έχει  ήδη κάνει ενώ   κατατέθηκαν όλες οι πιθανές  λύσεις που μπορούν να αναζητηθούν  για την κάλυψη των κενών δεδομένης και της  δύσκολης συγκυρίας  που αντιμετωπίζει γενικότερα η εκπαίδευση.
Η   διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης δεσμεύτηκε για νέα επίσκεψη το αμέσως επόμενο διάστημα στην Πρέβεζα ,  διαβεβαιώνοντας ότι   θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση  των εκπαιδευτικών  θεμάτων   της Ηπείρου γενικότερα και της Πρέβεζας  ειδικότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ