Πέμπτη, 13/08/2020

Ο Στέλιος Μάινας μιλάει για τη Χρυσή Αυγή και το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου [video]

Έχει βγάλει ο ίδιος χρήματα και πόσο έχει πληγεί από την οικονομική κρίση;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίησ Σκορδά ήταν σήμερα ο Στέλιος Μάινας. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για τη Χρυσή Αυγή και για το πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τον ίδιο.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, ο Στέλιος Μάινας είπε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στη δημοκρατία. Τη δημοκρατία πρέπει να ξέρεις να την χειριστείς. Να την αντιμετωπίζεις με τα καλά της και με τα στραβά της. Είναι πολυτελές πολίτευμα, δεν είναι για κοινωνίες αγρίων, είναι για κοινωνίες πολιτισμένων. Η κρίση μας εξαγριώνει και μας εξαθλιώνει. Η δική μας αντίσταση θα είναι να μην εξαγριωθούμε και να μην εξαθλιωθούμε. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει».

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, αν και δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έβγαλαν πολλά χρήματα στο παρελθόν. «Δεν έχω αγοράσει σπίτια. Δεν μπορώ να πω ότι έγινα πλούσιος, αλλά δόξα το Θεό δεν μου έλειψε κάτι. Έχω ένα αυτοκίνητο 15 χρόνια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ