SOS ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Έμποροι οργάνων καταδιώκουν ΙΧ με σκοπό να τα ακινητοποιήσουν;

Αστικός μύθος ή πραγματικό περιστατικό; Η Αστυνομία οφείλει να πει την αλήθεια, για να ενημερώσει για μια πρωτοφανή περίπτωση ή για να καθησυχάσει τον κόσμο. 
Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου. 

Μια νέα κοπέλα οδηγούσε στην Εθνική Οδό. Ένα αυτοκίνητο άρχισε να της κολλάει και να της κάνει σφήνες, πιέζοντάς την να σταματήσει δεξιά.

Εκείνη, τρομαγμένη, επικοινώνησε με την Αστυνομία από το κινητό της. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κρατήσει την ψυχραιμία της και να προσπαθήσει να τους οδηγήσει στα διόδια της Αττικής οδού.

Η κοπέλα τα κατάφερε, το αυτοκίνητο συνέχισε να την ακολουθεί και έστριψε από πίσω της στην Αττική Οδό. Εκεί τους περίμεναν περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Τα άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν.

Κάνοντας έλεγχο στο αυτοκίνητό τους, βρήκαν στο πόρτ μπαγκαζ ψυγείο με πάγο και σύνεργα «χειρουργείου»… Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που όλο και εντονότερα ακούγονται στο διαδίκτυο, επρόκειτο για άτομα που σκόπευαν να πάρουν κάποιο όργανο από την άτυχη κοπέλα!

Η είδηση που κυκλοφορεί στο Internet καταλήγει με το εξής μήνυμα: “Να συστήσουμε προσοχή σε όλους τους οδηγούς ιδίως όταν οδηγούν νύχτα, να μη σταματούν και να βάζουν ασφάλεια! Για οτιδήποτε παράξενο να απευθύνονται στην άμεσο δράση!”

Το newsbomb.gr βλέποντας την ανησυχία του κόσμου από την είδηση αυτή αναρωτιέται: Δεν θα έπρεπε η Αστυνομία να πάρει επίσημη θέση; Να βγάλει μια ανακοίνωση, ώστε είτε να καθησυχάσει τον κόσμο ότι η είδηση είναι απλά ένας αστικός μύθος, είτε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι ήταν οι παρ’ ολίγον δράστες;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites