Παρασκευή, 06/12/2019

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ της NASA για τις 21/12 !!!

«Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε,…
ωστόσο θα έχουμε ένα ακόμη χειμερινό ηλιοστάσιο» γράφει… η ΝΑΣΑ στην ιστοσελίδα της, όπου με την βοήθεια επιστημόνων απαντά στις αγωνίες των απλών ανθρώπων οι οποίοι ενδεχομένως να μην έχουν πειστεί ότι η Γη θα υπάρχει και μετά τις 21/12/2012.

Οι παρακάτω είναι μερικές από τις ερωταπαντήσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.nasa.gov:

Υπάρχουν απειλές για την Γη το 2012; Πολλά σάιτ στο ίντερνετ λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 12 Δεκεμβρίου του 2012.


«Ο κόσμος δεν θα τελειώσει το 2012. Ο πλανήτης μας τα πάει μια χαρά για περισσότερο από 4 δισεκατομμύρια χρόνια και αξιόπιστοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν καμία απειλή που να σχετίζεται με το 2012».

Πως ξεκίνησαν οι προβλέψεις για το τέλος του κόσμου το 2012;»


«Η ιστορία ξεκίνησε με τους ισχυρισμούς ότι ο Νιμπίρου, ένας υποτιθέμενος πλανήτης που ανακαλύφθηκε από τους Σουμέριους, κατευθύνεται στην Γη. Αυτή η καταστροφή είχε αρχικά προβλεφθεί για τον Μάϊο του 2003, όταν όμως δεν συνέβη τίποτα, η ημερομηνία για την «ημέρα της κρίσεως» μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο του 2012 και συνδέθηκε με το τέλος ενός εκ των κύκλων στο αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012».

Τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγια τον Δεκέμβριο του 2012;


«Όπως και το ημερολόγιο που έχετε στο τοίχο της κουζίνας σας δεν παύει να υφίσταται μετά τις 31 Δεκεμβρίου, έτσι και το ημερολόγιο των Μάγια δεν παύει να υπάρχει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012».

Προβλέπει η ΝΑΣΑ «ολικό μπλακ-άουτ» στη Γη από τις 23/12-25/12;


«Σε καμία περίπτωση. Ούτε η ΝΑΣΑ ούτε άλλος επιστημονικός οργανισμός δεν προβλέπουν τέτοιο μπλακ-άουτ…».

Υπάρχει ένας πλανήτης ή καφέ νάνος που λέγεται Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ ή Eris που πλησιάζει την Γη και απειλεί τον πλανήτη μας με ευρείες καταστροφές;


«Ο Νιμπίρου και οι άλλες ιστορίες για τους απρόβλεπτους πλανήτες είναι μια ιντερνετική φάρσα. Δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτούς τους ισχυρισμούς. Αν ο Νιμπίρου και ο Πλανήτης Χ ήταν αληθινοί και κατευθύνονταν προς την Γη το 2012, οι αστρονόμοι θα τους παρακολουθούσαν τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία και τώρα πια θα ήταν ορατοί με γυμνό μάτι. Προφανώς δεν υπάρχουν. Ο Eris είναι πραγματικός, αλλά είναι ένας «νάνος» παρόμοιος με τον Πλούτωνα που θα παραμείνει στο εξώτερο ηλιακό σύστημα. Το πιο κοντινό σημείο στην Γη στο οποίο μπορεί να βρεθεί είναι περίπου στα 4 δισεκατομμύρια μίλια».[e-go]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ της NASA για τις 21/12 !!!”

 1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Μ λέει:

  Την μεγαλύτερη αγωνία την είχα εγώ….
  Δηλαδή πίστευα…ακράδαντα… και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τελευταία…ότι το τέλος του κόσμου…θα ερχόταν μετά από τρία Δισεκατομύρια χρόνια..
  Και είχα ένα κακό προαίσθημα….Ευτυχώς θα γίνει σε τέσσερα δις……
  Να είσθε καλά βρέ Διαπλανητικοί Επιστήμονες…που γίνεσθε και πιό γήϊνοι….και προσγειωμένοι' παρά λίγο απ το πολύ το "άνω Θρώσκω δια της παρατήρησης και του τηλεσκοπίου"..είμασταν έτοιμοι να ράψουμε μέχρι και διαπλανητικές στολές…στην πότρα του Ψυχίατρου είμαστε έτοιμοι με τις βαλίτσες.."ρουκέτες…"για μετακόμιση…
  Εκτός ότι μας κάνατε παγκόσμια μπατήρια…με τις υπέρογκες δαπάνες…στις έρευνες και τις αποστολές…με αμφίβολο αντισταθμισμα στο παγκόσμιο ώφελος…διαστημικός αέρας.."βάρεσε και τα μυαλά μας…και ψυχανεμίζουμε…οι περισσότεροι πεινασμένοι…έτοιμα στο παραμύθι…θύματα…!
  Υστερα από την διαπίστωση ότι στον Αρη ούτε Δημητσανήτικο Μπαρούτι…δεν φυτρώνει…
  Αντε να το ρίξουμε στο Γήϊνο…πόνο…που κοντεύουμε να κάνουμε τα ραδίκια και τις ντομάτες..και τα έντομα…εν δυναμει..υβριδικά…Τρανσέξουαλ…έτοιμα για διαπλανητικό ταξείδι…στο τέλμα της υστερόβουλης βλακείας μας.
  Κι αν μιλάω….Τρελλά…το κρίμα δικό σας…συνεχίσθε …πως δεν καταλαβαινετε,…χρόνος ακόμη υπάρχει…και περιθώρια για να μολύνουμε…τον αέρα και τα σπλάχνα…αυτής της πανέμορφης ..και γεμάτης από πλάσματα…"Ερωτα..χρώματα…και όμορφες εικόνες…πλανητικής Γεώσφαιρας…!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ