Δευτέρα, 25/05/2020

ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στο αυτί του ζούσε μία . . .

Είναι μια περίπτωση που οι ΩΡΛ, συναντάνε αν όχι συχνά, τουλάχιστον κάποια στιγμή στην ιατρική τους καριέρα θα την συναντήσουν.
Μιλάμε για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιο έντομο θα βρει καταφύγιο σε ένα ζεστό ανθρώπινο αυτί. Και δεν εννοούμε έξω από το αυτί, αλλά βαθιά στο εσωτερικό του. Τα έντομα αυτά είναι συνήθως κάποια αράχνη ή κάποια μέλισσα. Άλλες πάλι φορές τα έντομα αποφασίζουν ότι η ζέστη μέσα στο αυτί είναι ιδανική για να αφήσουν τα αυγά τους να εκκολαφθούν. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε μια… κατσαρίδα που βρήκε σαν σπίτι το αυτί ενός ανθρώπου…
 Ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει ότι μια κατσαρίδα μπήκε στο αυτί του. Έλεγε ότι ένιωσε την ακοή του να μειώνεται αλλά δεν έδωσε σημασία. Κάποια στιγμή όμως το αυτί άρχισε να πονάει μέχρι που οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και αναγκάστηκε να πάει στο γιατρό. Ο ΩΡΛ που κοίταξε το αυτί του με ενδοσκόπιο είδε μια… χαριτωμένη κατσαριδούλα. Αμέσως έγινε επέμβαση όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία όπως θα δείτε. Το αυτί πάντως καθαρίστηκε.
Δείτε το βίντεο.

iatropedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ