Τρίτη, 26/05/2020

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους μικρόομολογιούχος ο Σαμαράς

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, όπου βρέθηκε το μεσημέρι.
Μικροομολογιούχοι τον περίμεναν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το «κούρεμα» που υπέστησαν στα ομόλογα που κατείχαν.

Άνδρες των ΜΑΤ έχουν σχηματίσει τείχος μπροστά από τους μικροομολογιούχους, που συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου και είχαν μαζί τους ένα πλακάτ που έγραφε: «Μην κοροϊδεύετε τους αποταμιευτές».

Ο Πρωθυπουργός έδειξε κατάπληκτος όταν πλησιάζοντας το κτίριο είδε μπροστά του συγκεντρωμένους τους μικρομολογιούχους. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του προσπαθεί να τους μιλήσει, αλλά εκείνοι αρνούνται να συζητήσουν.

Ας σημειωθεί ότι οι ίδιοι μικρομολογιούχοι είχαν εισβάλλει πρόσφατα στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού και τελικά έγιναν δεκτοί από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος τους παρέπεμψε στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού.

«Πήρατε τη δόση, μα ο κόσμος εξακολουθεί να διαδηλώνει στους δρόμους» ρώτησε δημοσιογράφος ξένου μέσου τον πρωθυπουργό, μετά την σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Ο κόσμος διαδηλώνει για υπαρκτούς λόγους, υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά προσπαθούμε να λύσουμε όλα του τα προβλήματα», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ