Τετάρτη, 27/05/2020

Αυτή είναι η σέξι σύζυγος του Τατσόπουλου που . . .

Επιβεβαιώνει το μύθο του βουλευτή!

Η περίφημη και πολυσυζητημένη δήλωση του γνωστού συγγραφέα, Πέτρου Τατσόπουλου ότι έχει… πάει με την μισή Αθήνα σχολιάστηκε όσο καμία άλλη τον τελευταίο καιρό. Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ρίχνει φως στην ταυτότητα της «χαμηλών τόνων» γοητευτικής συζύγου του, Ελένης Νικολαΐδου.

Η σχέση του βουλευτή του «ΣΥΡΙΖΑ» με την επιτυχημένη δικηγόρο ξεκινά το 2000. Το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το δίσεκτο 2004, με πολιτικό γάμο λόγω των πεποιθήσεων του συγγραφέα και τέσσερα χρόνια αργότερα έρχεται στον κόσμο η κόρη τους. Για τον Πέτρο Τατσόπουλο είναι το δεύτερο παιδί του, αφού έχει ήδη έναν 19χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό, Άννυ Λούλου.

Στο σάλο που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες η Ελένη Νικολαΐδου αποφασίζει να είναι κοντά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η δικηγόρος συνόδευσε τον σύζυγο της σε επαγγελματικό του ταξίδι στην Γενεύη. Την προηγούμενη Τετάρτη ο Πέτρος Τατσόπουλος, έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος από την Γενεύη και πίσω του βρισκόταν η σύζυγός του. markos.tv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ