Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το κόμμα του Πάνου Καμμένου-΄΄Ο Βουλγαράκης είναι πίσω από τον Καμμένο΄΄

Δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους οι δημοσιογράφοι με τα όσα είπε αποχωρώντας από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόλις 15 λεπτά αφότου ειχε αρχίσει ο βουλευτής Β Πειραιά Γιάννης Κουράκος.

Είπε ότι πίσω από τους ΑΝΕΛ είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης!  Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: “Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;”

Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε: “Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη;”

Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.

Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Πειραιά, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

«Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας», απάντησε ο Πάνος Καμμένος στις καταγγελίες Κουράκου.

Νωρίτερα, με επιστολή παραίτησής του από την Κ.Ο. του κόμματος, ο βουλευτής Εύβοιας, Κώστας Μαρκόπουλος επιτίθεται στον Πάνο Καμμένο τόσο για το περιβόητο non paper του Μαΐου όσο και για τις προσπάθειες συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλά για μικρό και μονοπρόσωπο κόμμα, ενώ για το non paper που φέρεται να έδωσε στις 14 Μαΐου ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέει πως «παρήχθη εν αγνοία μας (…) και φαίνεται να άφησε ο Πάνος Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε εμμέσως χθες σε τηλεοπτική συνέντευξη». Σημειώνει δε ότι αρχικά πίστεψε τον πρόεδρο του κόμματος «αλλά φαίνεται πως αδικήσαμε τον θεσμό και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πώς άλλωστε να φανταζόμασταν, ότι διαπραγματευόταν με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, την συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση και την ανάληψη υπουργικών θώκων. Παραπλανηθήκαμε και αδικήσαμε».

Ο βουλευτής Ευβοίας μιλά για στιγμιαίους εντυπωσιασμούς και λαϊκίστικα πυροτεχνήματα άνευ ουσίας, για χαοτική άσκηση μικροπολιτικής και για το… φλερτ με το δολάριο «χωρίς καν να γνωρίζουμε τι σημαίνει αλλαγή νομίσματος, οι συνέπειες της και αν “το δολάριο μας θέλει”».

Κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για «απόδραση από το διάλογο, την άρνηση ανάληψης ευθυνών και την πρωτοφανή προσβολή όλων μας».

Και καταλήγει: «Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω την μεθοδολογία, τον ερασιτεχνισμό και την χαοτική αντίληψη.(…) Γνωρίζω ότι θα ακολουθήσουν ύβρεις και συνομωσιολογικές επεξηγήσεις της απόφασης μου, αλλά δεν με αγγίζουν».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites