ΠΑΤΡΑ: Της ζήτησε αναπτήρα και όταν εκείνη του τον έδωσε εκείνος . . .

Η 26χρονη επέστρεφε στο σπίτι της, στην καρδιά της Πάτρας, όταν… χωρίς να το καταλάβει έπεσε πάνω σε νεαρό επιδειξία

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα “Κόσμος”, ο νεαρός επιτίθεται σε γυναίκες, ακόμα και μέρα μεσημέρι. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (05-12-2012), σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην εφημερίδα, μια 26χρονη.

Η κοπέλα περπατούσε με κατεύθυνση το σπίτι της στην πλατεία Βουδ. Όπως ανέφερε , ανέβαινε την οδό Σμύρνης, από την οδό Κορίνθου. Φτάνοντας ανάμεσα στις οδούς Ναυαρίνου και Πετμεζά είδε έναν νεαρό που φορούσε φόρμα και κουκούλα να κάθεται στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε, ώσπου άκουσε τη φωνή του. Ο νεαρός τη ρώτησε τι ώρα είναι.

Αρχικά δε σταμάτησε αλλά εκείνος φώναξε πιο δυνατά και την ανάγκασε να γυρίσει το κεφάλι της. Στη συνέχει τη ρώτησε αν είχε φωτιά. Η κοπέλα προθυμοποιήθηκε να του δώσει. όταν όμως τον πλησίασε για να του δώσει τον αναπτήρα εκείνος αστραπιαία κατέβασε τη φόρμα του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η 26χρονη αιφνιδιάστηκε και σοκαρίστηκε. Έβρισε τον νεαρό και γύρισε προς την άλλη πλευρά για να φύγει, όταν ένιωσε τον δράστη να της πιάνει προς στιγμή το χέρι απαιτώντας να κοιτάξει το μόριό του. Η νεαρή κατάφερε να φύγει. Ο άγνωστος την ακολούθησε για αρκετά μέτρα, φωνάζοντάς της να γυρίσει και χρησιμοποιώντας άκρως σεξουαλικές  εκφράσεις.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσει στο ύψος της Σολωμού, όπου υπήρχε κόσμος, λόγω της πιάτσας των ταξί. Να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει κρούσμα νεαρού επιδειξία. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής…


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites