Τρίτη, 26/05/2020

ΠΑΤΡΑ: Της ζήτησε αναπτήρα και όταν εκείνη του τον έδωσε εκείνος . . .

Η 26χρονη επέστρεφε στο σπίτι της, στην καρδιά της Πάτρας, όταν… χωρίς να το καταλάβει έπεσε πάνω σε νεαρό επιδειξία

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος», ο νεαρός επιτίθεται σε γυναίκες, ακόμα και μέρα μεσημέρι. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (05-12-2012), σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην εφημερίδα, μια 26χρονη.

Η κοπέλα περπατούσε με κατεύθυνση το σπίτι της στην πλατεία Βουδ. Όπως ανέφερε , ανέβαινε την οδό Σμύρνης, από την οδό Κορίνθου. Φτάνοντας ανάμεσα στις οδούς Ναυαρίνου και Πετμεζά είδε έναν νεαρό που φορούσε φόρμα και κουκούλα να κάθεται στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε, ώσπου άκουσε τη φωνή του. Ο νεαρός τη ρώτησε τι ώρα είναι.

Αρχικά δε σταμάτησε αλλά εκείνος φώναξε πιο δυνατά και την ανάγκασε να γυρίσει το κεφάλι της. Στη συνέχει τη ρώτησε αν είχε φωτιά. Η κοπέλα προθυμοποιήθηκε να του δώσει. όταν όμως τον πλησίασε για να του δώσει τον αναπτήρα εκείνος αστραπιαία κατέβασε τη φόρμα του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η 26χρονη αιφνιδιάστηκε και σοκαρίστηκε. Έβρισε τον νεαρό και γύρισε προς την άλλη πλευρά για να φύγει, όταν ένιωσε τον δράστη να της πιάνει προς στιγμή το χέρι απαιτώντας να κοιτάξει το μόριό του. Η νεαρή κατάφερε να φύγει. Ο άγνωστος την ακολούθησε για αρκετά μέτρα, φωνάζοντάς της να γυρίσει και χρησιμοποιώντας άκρως σεξουαλικές  εκφράσεις.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσει στο ύψος της Σολωμού, όπου υπήρχε κόσμος, λόγω της πιάτσας των ταξί. Να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει κρούσμα νεαρού επιδειξία. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ