Ζέτα Μακρυπούλια: ΄΄Πηγαίνω σε ψυχολόγο γιατί . . . ΄΄

Για το περιστατικό που στάθηκε αφορμή ώστε να κάνει την πρώτη της επίσκεψη στον ψυχαναλυτή, για το πόσο την έχει βοηθήσει αλλά και την έχει αλλάξει ως άνθρωπο η ψυχανάλυση, αλλά και για τη σχέση της με τη ζυγαριά, μίλησε σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας στο περιοδικό Shape, η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε σχετικά με την ψυχανάλυση: «Τα τελευταία 5 χρόνια έχω κάνει το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου: την ψυχανάλυση. Δεν ξέρω αν άλλαξε πρώτα η σχέση μου με τους άλλους και μετά η σχέση με τον εαυτό μου, αλλά σίγουρα ο τρόπος σκέψης μου είναι πολύ διαφορετικός σήμερα».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι «αφορμή στάθηκαν οι κρίσεις πανικού. Την πρώτη φορά έγινε στο θέατρο, στη σκηνή και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν το ξανάπαθα, άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισα ότι χρειαζόμουν ψυχανάλυση. Δε δίστασα καθόλου, άλλωστε οι μόνες επιλογές στο μηχανογραφικό μου στο λύκειο ήταν η ψυχολογία και η θεατρολογία».

Παραδέχτηκε ακόμα ότι «αν και θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που τα περιττά κιλά τους δεν τις περιορίζουν στην επιλογή των ρούχων, εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Με ενοχλεί στο σώμα μου να “πετάγονται” παχάκια. Κι επειδή επίσης δεν είμαι από τις τυχερές που μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν, ξέρω ότι στο εξής δε θα μπορώ ποτέ να έχω χαλαρή σχέση με το φαγητό. Αν αφεθώ, θα παχύνω. Δεν είναι καμιά φοβερή καταστροφή, είναι όμως ένα πρόβλημα».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

GOSSIP

Υποψήφιος βουλευτής ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 2; [εικόνα]

25/12/2017, 10:01 μμ

GOSSIP

Ποιά εκπομπή της πρωινής ζώνης είχε στο δυναμικό κοινό τηλεθέαση 0%

06/10/2017, 2:21 μμ

GOSSIP

Ο Κύριος στην μέση ποιος είναι ; ; ;

11/09/2015, 3:34 μμ

GOSSIP

Αγνώριστη η Έλενα Παπαρίζου-Δείτε φωτό από τις διακοπές της στην Πάργα

27/08/2015, 2:37 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: “Θανατηφόρο” μαύρισμα …

17/06/2015, 8:51 μμ

GOSSIP

“Απ’τα ψηλά στα …χαμηλά” ο Μάνθος Δέσκας!!!(photo)

26/05/2015, 8:16 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιο fit από ποτέ η Στέλλα Βαρτελάτου!

03/05/2015, 1:36 μμ

GOSSIP

Με ποια ηπειρώτισσα ηθοποιό συναντήθηκε ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ”;

20/04/2015, 7:41 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites