Δευτέρα, 09/12/2019

Πα – Τέρας ανάγκαζε τον γιο του να ασελγεί πάνω του!

Ένας 41χρονος που διαμένει στο Μαρούσι ανάγκαζε τον 16 ετών γιο του να ασελγεί πάνω του…

Σύμφωνα με το star.gr, η ίδια η μάνα η οποία έντρομη βρήκε στο κινητό του άντρα της βίντεο στα οποία φαινόταν ο γιος να ασελγεί στον πατέρα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.
Ο 16χρονος επιβεβαίωσε τα όσα η μάνα του κατήγγειλε.
Η ψυχή του ανήλικου αγοριού έχει στιγματιστεί μια για πάντα. Παρ όλα όσα όμως του έκανε ο πατέρας του, εκείνος δεν του κρατά κακία. «Μου έταζε δώρα… Είναι ο πατέρας μου και δεν θέλω να διωχθεί. Είναι αυτός που μας συντηρεί και δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 16χρονος.
Μάλιστα όταν ο γιος του 41χρονου, ρώτησε τoν πατέρα του γιατί τον αναγκάζει να συνουσιάζεται μαζί του, εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Όταν ήμουν μικρός με είχαν δέσει και με είχαν βιάσει ομαδικά»…
Αυτές τις αρρωστημένες εμπειρίες του πατέρα πλήρωσε το παιδί χάνοντας μια για πάντα την αθωότητά του.
«Είχα φθάσει στο σημείο να λέω ότι σε δύο χρόνια θα ενηλικιωθώ και θα φύγω από το σπίτι….» εξομολογήθηκε ο 16χρονος.
Ο εφιάλτης του αγοριού ξεκίνησε από όταν ήταν στην ηλικία των 12.
Η μάνα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει κάτι… Άρχισε να υποψιάζεται κάτι όταν ένα βράδυ είδε τον άντρα της με κατεβασμένο το εσώρουχο να κοιμάται μαζί με το γιο της…
Μια άλλη μέρα βρήκε στο μπάνιο το κινητό του άντρα της ανοιχτό να βιντεοσκοπεί… Όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό….. ο 41χρονος απάντησε πως κατέγραφε το παιδί… Όμως η γυναίκα αν και απόρησε δεν είχε δει το περιεχόμενο των βίντεο.
Πριν από λίγες ημέρες βρήκε το κινητό του άντρα της που ήταν κρυμμένο στο μπάνιο. Το άνοιξε, το έψαξε και αντίκρισε προς έκπληξή της τον 41χρονο να αναγκάζει τον γιο του να ασελγεί πάνω του.
Αμέσως πήγε στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία. Ο εισαγγελέας έβγαλε ένταλμα σύλληψης και ο 41χρονος συνελήφθη την Πέμπτη.
Ο φερόμενος ως δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ