Παρασκευή, 20/09/2019

Πώς θα είναι το μωρό του πρίγκιπα και της Κέιτ

Αμερικανός καλλιτέχνης προβλέπει με ψηφιακές εικόνες το πρόσωπο του βασιλικού παιδιού!

Ο Joe Mullins παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του πριγκιπικού ζεύγους και αποπειράται μια εκτίμηση για το πώς θα δείχνει το παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες υποδεικνύουν ότι το μωρό θα έχει σκουρόχρωμα μαλλιά και γαλανά μάτια, αν ωστόσο είναι αγοράκι δεν θα αποφύγει τα περίφημα αυτιά της βασιλικής οικογένειας.

Ο ειδικός εγκληματολόγος που προέβλεψε με «επιστημονικές μεθόδους» πώς θα δείχνει το μωρό του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι πεπεισμένος πως θα είναι αξιολάτρευτο.

Ο Joe Mullins, με έδρα την Ουάσιγκτον, πήρε τα δυνατότερα χαρακτηριστικά των προσώπων του πριγκιπικού ζεύγος και διαμόρφωσε μια παιδική μορφή… σωστή βασιλική ομορφιά! Μελετώντας πρόσφατες φωτογραφίες του ζεύγους και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ιδού οι προβλέψεις του

Ο Mullins ενσωμάτωσε μάλιστα στο τελικό αποτέλεσμα τα διαβόητα αυτιά των Γουίνδσορ!

Ο δημιουργός του δημοφιλούς website Morph Thing, Charanjeet Kondal, έκανε την ίδια δουλειά, τονίζοντας ωστόσο περισσότερο τα «ιδιαίτερα» χαρακτηριστικά του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο τελικό εξαγόμενο. Σαφώς λιγότερο κολακευτικές οι φωτογραφίες των μωρών…

Και παρόλο που δεν είναι τόσο «γυαλιστερές» όσο του αμερικανού καλλιτέχνη, είναι ωστόσο πιο κοντά στο πώς ήταν πράγματι το πριγκιπικό ζεύγος ως παιδιά. Το μέλλον μένει να δικαιώσει ή όχι τις προβλέψεις τους. 
Το ψηφιακά επεξεργασμένο αγοράκι του Mullins (αριστερά) και ο Γουίλιαμ ως παιδί (δεξιά).
Το ψηφιακά επεξεργασμένο κοριτσάκι του Mullins (αριστερά) και η Κέιτ ως παιδί (δεξιά).
newsbeast

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ