Η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου με τα δύο πρόσωπα!

Χρησιμοποιήσαμε όλα την έκφραση διπρόσωπος για κάποιον γνωστό μας, αλλά ο Edward Mordake είχε κυριολεκτικά δύο πρόσωπα:
ένα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του, όπως εσείς και εγώ, και ένα άλλο πρόσωπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του … ένα ανθρώπινο πρόσωπο που έπαιρνε τις δικές του εκφράσεις. Αλίμονο, δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να φάει, αλλά γελούσε .. Δείτε την πλήρη ιστορία πίσω από αυτή την καταπληκτική περίπτωση του ανθρώπου με τα δύο πρόσωπα.
Ο Edward Mordake ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τον 19 αιώνα. Προφανώς, είχε το διπλό πρόσωπο από την γέννηση του. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια ευγενών, και ήταν ο μοναδικός κληρονόμος ευπατριδών Άγγλων (κληρονομικός τίτλος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελούσαν τάξη της βρετανικής αριστοκρατίας), είχε μια αγαπημένη οικογένεια, αλλά μια πολύ τρομακτική πλευρά συννέφιαζε τη ζωή του … είχε δύο πρόσωπα … κυριολεκτικά!
Δεν υπάρχουν πολλά ιατρικά αρχεία από εκείνη την εποχή, αλλά όλα τα αρχεία αναφέρουν: Ο Edward Mordake ήταν ένας γοητευτικός νεαρός, με μια υπέροχη προσωπικότητα. Οι εκθέσεις των αρχείων του κράτους αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι, αλλά μόνο από μπροστά, γιατί κάθε φορά που γυρνούσε, αποκάλυπτε το δεύτερο παραμορφωμένο του πρόσωπο που θεωρούνταν η απόλυτη έκφραση του κακού.

Ορισμένες εκδοχές αναφέρουν ότι το δεύτερο πρόσωπο ήταν από ένα όμορφο κορίτσι, αλλά οι επιστήμονες λένε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, και ότι τα παρασιτικά δίδυμα είναι πάντα του ίδιου φύλου. Μερικοί άνθρωποι ακόμη αναφέρουν ότι όταν ο Edward γύριζε, το κακό πρόσωπο ψιθύριζε ξόρκια με στόχο να καλέσει τους δαίμονες και το κακό …

Αυτό βέβαια δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επαληθευτεί, ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο, ήρθε μια μέρα που ο Edward δεν μπορούσε να αντέξει άλλο. Από την ηλικία των 23, ο είχε ήδη δει πολλούς γιατρούς και τους είχε παρακάλεσε να τον απαλλάξουν από “το κεφάλι δαίμονα”, επειδή, δήθεν, του ψιθύριζε σατανιστικά λόγια τη νύχτα, αλλά κανένας γιατρός δεν το επιχείρησε  Δυστυχώς, αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών αφού τίποτα δεν μπορούσε να τον απαλλάξει από το κακό δίδυμο πρόσωπο του.
http://kanapedatos.blogspot.gr

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ

Uncategorized

Η Συναγωγή και ο Κανονισμός της «Ισραηλιτικής Κοινότητος Πρεβέζης»

06/04/2022, 3:36 μμ

Uncategorized

Τα τυπογραφεία της Ελληνικής Επανάστασης    

24/12/2021, 12:35 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites