Πέμπτη, 05/12/2019

Συνελήφθη για χρέη ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Γλου

Συνελήφθη την Τετάρτη, στην Αθήνα για οφειλές προς το Δημόσιο ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Γλου, της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης και αθλητικών ειδών Glou.

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος επιχειρηματίας οφείλει στο Δημόσιο συνολικό ποσό ύψους 765.000 ευρώ και την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Είναι άλλη μία σύλληψη γνωστού επιχειρηματία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί σάλος για τη σύλληψη του Μπάμπη Βωβου επίσης για οφειλές προς το δημόσιο που έφταναν περίπου το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η δημιουργία του Ομίλου Glou ξεκίνησε το 1985, όταν η οικογένεια Γλου ιδρύει το πρώτο της κατάστημα στον Πειραιά και έτσι εγκαινιάζεται η ενασχόληση της οικογένειας με τη δραστηριότητα της εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών.

Η επιτυχία που γνωρίζει το πρώτο κατάστημα οδηγεί την οικογένεια στην απόφαση για τη δημιουργία άλλων επτά νέων καταστημάτων Glou μέχρι το 1992.

Το 1994 η εταιρεία θα ασχοληθεί με τη χονδρική διάθεση αθλητικών ενδυμάτων και ειδών σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα ο όμιλος Glou διαθέτει 42 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.
newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ