Πέμπτη, 02/07/2020

«Κάθαρση στον Παναθηναϊκό»

Εξελίξεις μετά τη ντροπιαστική ήττα στη Βέροια

Έτοιμος να προχωρήσει σε κάθαρση στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Γιάννης Αλαφούζος με γραπτή του δήλωση. Το μήνυμα που περνά ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι σαφές προς τους παίκτες μετά τη ντροπιαστική-όπως τη χαρακτήρισε-ήττα στη Βέροια, ενώ ως αποδέκτες εκλαμβάνονται και μέτοχοι ή στελέχη (πρώην και νυν) της ΠΑΕ.

Παράλληλα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στην «αυτού υψηλότητα»-όπως αποκαλεί (προφανώς με ειρωνική διάθεση) τον Φεϊζάλ-να μπει στην ΠΑΕ, αλλά ξεκαθαρίζει πως μέχρι να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα πράττει όπως κρίνει ο ίδιος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

«Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.

Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένου της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.

Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες». [sport-fm]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ