Είναι πατέρας ο Τζάστιν Μπίμπερ; – Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως

Είναι διάσημος για το τραγούδι «Baby», αλλά μπορεί να έχει κι αυτός ένα. Νέες καταγγελίες στο σκάνδαλο περί πατρότητας του Τζάστιν Μπίμπερ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με το τεστ πατρότητας που ο τραγουδιστής είχε κληθεί να κάνει ένα χρόνο πριν.

Πριν ένα χρόνο περίπου η Μαρία Γιάτερ ισχυριζόταν ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ο πατέρας του 15 μηνών γιού της Τρίστιν και απαίτησε από τον τραγουδιστή να κάνει τεστ πατρότητας ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της οι δυο τους βρέθηκαν στα παρασκήνια στις 25 Οκτωβρίου του 2012 και μάλιστα τόνιζε ότι ήταν και η πρώτη φορά για τον Μπίμπερ, ωστόσο η ίδια έμεινε έγκυος.

Το θέμα θάφτηκε σύντομα όμως ενώ οι εκπρόσωποι του Τζάστιν Μπίμπερ είχαν βγει και δήλωναν βιαστικά ότι το τεστ πατρότητας έγινε και το παιδί δεν είναι του τραγουδιστή.

Ωστόσο ο δικηγόρος της Γιάτερ, Τζέφρι Λέβινγκ δήλωσε δημόσια πριν λίγες μέρες ότι όχι μόνο δεν ξέρουν ακόμα ποιανού είναι το παιδί, αλλά και ότι ο τραγουδιστής δεν παρουσίασε ποτέ στην μητέρα του υποτιθέμενου παιδιού του τα αποτελέσματα του DNA ώστε να αποδειχθεί τι πραγματικά ισχύει,παρά μόνο φρόντισε να θάψει το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και ανατρέπει όλα τα δεδομένα ανοίγοντας ξανά μία «σκοτεινή» υπόθεση. Τώρα αν είναι όντως ο Τζάστιν ο πατέρας και προσπαθεί να το κρύψει, ή αν η Γιάτερ θέλει λίγη ακόμη αίγλη δημοσιότητας, θα το μάθουμε εν ευθέτω χρόνω
iefimerida


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

GOSSIP

Υποψήφιος βουλευτής ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 2; [εικόνα]

25/12/2017, 10:01 μμ

GOSSIP

Ποιά εκπομπή της πρωινής ζώνης είχε στο δυναμικό κοινό τηλεθέαση 0%

06/10/2017, 2:21 μμ

GOSSIP

Ο Κύριος στην μέση ποιος είναι ; ; ;

11/09/2015, 3:34 μμ

GOSSIP

Αγνώριστη η Έλενα Παπαρίζου-Δείτε φωτό από τις διακοπές της στην Πάργα

27/08/2015, 2:37 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: “Θανατηφόρο” μαύρισμα …

17/06/2015, 8:51 μμ

GOSSIP

“Απ’τα ψηλά στα …χαμηλά” ο Μάνθος Δέσκας!!!(photo)

26/05/2015, 8:16 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιο fit από ποτέ η Στέλλα Βαρτελάτου!

03/05/2015, 1:36 μμ

GOSSIP

Με ποια ηπειρώτισσα ηθοποιό συναντήθηκε ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ”;

20/04/2015, 7:41 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites