Ψυχικά άρρωστος το κτήνος της Ξάνθης-Είχε μίσος και διψούσε για εκδίκηση

Το ειδεχθές έγκλημα της Ξάνθης έκανε ακόμη και τους ψυχιάτρους να ανατριχιάσουν.
Ο βίαιος και άγριος τρόπος που έδρασε ο δολοφόνος δείχνει πως πρόκειται για άτομο βαριά διαταραγμένο. Τι λέει στο Newsit o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο απο το φριακιαστικό έγκλημα που έγινε σήμερα το πρωί  με θύμα την 34χρονη κόρη πασίγνωστου εμπόρου της Ξάνθης. Η άτυχη κοπέλα βρήκε μαρτυρικό θάνατο αφού πρώτα βιάστηκε. Ο στυγερός δολοφόνος (ή οι δολοφόνοι)  τη χάραξε στα γεννητικά της όργανα και στην συνέχεια της έβαλε φωτιά ενώ ήταν ζωντανή.

Η αστυνομία εικάζει πως πρόκειται για έγκλημα πάθους ενώ οι ειδικοί λένε πως ο δράστης είναι βαριά διαταραγμένος.

Οπως δήλωσε στο Newsit o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας “το έγκλημα που έγινε στην Ξάνθη αποδεικνύει οτι στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό φυσικά, γιατί και εμείς μιμητές είμαστε και μάλιστα πολύ κακοί, δείχνει οτι ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που το έκαναν έχουν δυστυχώς μπερδέψει τα όρια μεταξύ φυσιολογικού και παθολογικού.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο από ανθρώπους με απλή, κοινή λογική. Δεν ξέρουμε εάν ο δράστης ειναι άρρωστος καθώς δεν έχει βρεθεί για να εξεταστεί, είναι όμως βαρύτατα διαταραγμένος και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά οτι άνθρωποι τέτοιοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Πάντως αυτό το έγκλημα δείχνει οτι έχουμε φτάσει να μην υπάρχει καμία περιχαρακωμένη συμπεριφορά, ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει και δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι πρωτόγνωρα για την πατρίδα μας. Εχω φτάσει 60 χρονών και τέτοια εγκλήματα δεν τα έχω δει ποτέ. Μπορούμε να πούμε πολύ εύκολα οτι το έγκλημα αυτό δείχνει εκδίκηση, μένος, πάθος, αρρωστημένη αντίληψη.

Εχω όμως την εντύπωση οτι πάρα πολύ σύντομα θα ανακαλύψουμε οτι ο τρόπος που εκφράζονται πια οι άνθρωποι που ζουν στη χώρα μας είτε είναι Ελληνες είτε είναι αλλοδαποί δεν έχουν να κάνουν με τις κοινές απόψεις που είχαμε για το πάθος και την εκδίκηση αλλά έχουν να κάνουμε με τη βαρύτατη διαταραχή που υπάρχει στην συμπεριφορά και στην προσωπικοτητά τους” είπε τέλος ο ψυχίατρος.
newsit.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites