Δευτέρα, 09/12/2019

Τα »τέρατα» που βασάνιζαν τους »σκλάβους» τους!

Η Αμερικάνικη οικογένεια των Connor, οι 2 που φαίνονται στη φωτογραφία, αλλά και οι 2 γιοί τους, καταδικάστηκαν πριν λίγες μέρες σε πολλά χρόνια φυλάκισης για την απάνθρωπη συμπεριφορά….
τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι Connors είχαν εταιρεία ανάπλασης χώρου, δηλαδή, πήγαιναν σε σπίτια και έφτιαχναν φράχτες, δρομάκια, πεζοδρόμια κ.α. Υπό τη δούλεψη τους είχαν αρκετούς εργάτες τους οποίους απασχολούσαν για ψίχουλα.

Κλειστό κύκλωμα κάμερας, σε ένα από τα σπίτια όπου οι Connors ανέλαβαν εργασίες αποκάλυψε κάτι φριχτό. Ο πατέρας Connor χτυπούσε, έβριζε και κακομεταχειριζόταν τους εργάτες του με το χειρότερο τρόπο για να τους κάνει να δουλέψουν.

Μετά από την αποκάλυψη αυτή, διενεργήθηκε έρευνα από ανθρώπους ειδικής υπηρεσίας όπου αποκαλύφθηκε κάτι φρικτό. Οι εργάτες των Connors ήταν άνθρωποι εθισμένοι στα ναρκωτικά ή άστεγοι τους οποίους η οικογένεια επέλεγε προσεκτικά έτσι ώστε να μπορεί να τους εκμεταλλευτεί.

 Όταν οι εργάτες δεν έκαναν αυτό που ζητούσε το αφεντικό, το ξύλο έπεφτε βροχή, ενώ η οικογένεια τους απειλούσε σε καθημερινή βάση ότι δε θα τους δώσει τη δόση τους. Ένας από τους εργάτες αποκάλυψε ότι κάποιες φορές τους ανάγκαζαν να ξεντύνονται για να τους εξευτελίσουν όσο πιο πολύ γίνεται, ενώ κάποιος από αυτούς αναγκάστηκε να καταπιεί μια ολόκληρη σωλήνα σαν τιμωρία!


Επίσης, οι εργάτες έμεναν σε τροχόσπιτα των Connors μέσα στη βρωμιά και το φαγητό που τους παρεχόταν ήταν πολύ λίγο και ανάλογο της δουλειάς που έβγαζαν. Οι Connors φυσικά ζούσαν μια ζωή μέσα στη χλιδή, με πολυάριθμα υπερπολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ