Ιράν: Οι πύραυλοι Πάτριοτ στην Τουρκία «θα προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο»

Η σχεδιασθείσα από το ΝΑΤΟ ανάπτυξη πυραύλων Πάτριοτ στη μεθόριο Τουρκίας-Συρίας μπορεί να οδηγήσει σε «παγκόσμιο πόλεμο»
στον οποίο θα εμπλακεί η Ευρώπη, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων. Τον Νοέμβριο, η Τουρκία ζήτησε από το ΝΑΤΟ την ανάπτυξη του πυραυλικού συστήματος Πάτριοτ με στόχο την αναχαίτιση αεροσκαφών ή πυραύλων ύστερα από τις συνομιλίες με θέμα την εξεύρεση τρόπων για την ενίσχυση της συνοριακής ασφάλειας μετά τα επανειλημμένα επεισόδια με πυρά προερχόμενα από τη Συρία σε τουρκικό έδαφος.
«Ο καθένας από αυτούς τους Πάτριοτ είναι μία μαύρη κηλίδα στον παγκόσμιο χάρτη και προορίζεται για την πρόκληση παγκοσμίου πολέμου. Σχεδιάζουν έναν παγκόσμιο πόλεμο και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον της ανθρωπότητας και το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης» δήλωσε, σύμφωνα με το Ιρανικό Φοιτητικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χάσαν Φιρουζαμπαντί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites