Οι φίλοι του Παΐσιου ίδρυσαν πολιτικό κίνημα!

«Είμαστε ποτάμι που τρέχει από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και γίνεται χείμαρρος», λένε…
«Δεν είμαστε ένα ακόμη κόμμα. Είμαστε πολιτικό κίνημα. Ποτάμι που τρέχει από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και γίνεται χείμαρρος».


Αυτό δηλώνουν οι (άγνωστοι) ιδρυτές του κόμματος Φίλων του Γέροντα Παΐσιου: «Το Κίνημα της Ελλάδας».


Το κίνημα ιδρύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου «με σκοπό την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παϊσίου».


«Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια, ένας τρόπος, ένας δρόμος! Αυτός που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού», αναφέρουν οι ιδρυτές του, στο blog που έχουν δημιουργήσει.« Όχι, δεν είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, αλλά πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δυνατοί, με την πιο σωστή συνταγή, τις ορθές συντεταγμένες και τα άγια σεντούκια της Ιστορίας στα αμπάρια μας, γεμάτα ιδέες, αγώνες, ήρωες, Αγίους και μπροστάρηδες», συμπληρώνουν.


«Και φέρνουμε αγάπη! Και όχι εκδίκηση! Δημιουργία και όχι χάος! Κτίσιμο και όχι γκρέμισμα! Αξιοπρέπεια και όχι δουλεία! Συμφιλίωση και όχι διχόνοια! Ειρήνη και όχι εμφύλιο! Και δεν κατηγορούμε κανέναν. Παρά μονάχα τους εαυτούς μας, γιατί αργήσαμε! Μα τώρα συναντιόμαστε στις πολεμίστρες, στις Εκκλησιές, στα Μοναστήρια, τις πλατείες, τα Σχολειά, στην ανέχεια, τη φτώχεια, την ανεργία, την αδικία, τους δρόμους, τις λιγοστές και κακοπληρωμένες δουλειές, το διαδίκτυο, τα φέρετρα! Κι αδελφωνόμαστε! Όλοι οι Έλληνες! Όλοι μαζί! Όλοι σαν φίλοι! Όλοι σαν τότε! Σαν το ευλογημένο ΄21! Σαν όπου η Ιστορία μάς καλεί στις μεγάλες της ώρες! Τα περιστέρια της νέας Ελλάδας φτερουγίζουν ήδη παντού το μεγάλο μήνυμα! Το μεγάλο κάλεσμα προς όλους! Οι Έλληνες σμίγουν! Η Ελλάδα μπορεί! Η Πατρίδα αναγεννάται! Και το γένος μας θα ξαναλάμψει στην Οικουμένη!».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022 η ένταξη στη ρύθμιση των 72 δόσεων για καταβολή χρεών προς ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ

26/01/2022, 3:36 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι ταινίες που περιμένουμε το 2022

24/01/2022, 10:51 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον επικείμενο χιονιά

21/01/2022, 11:02 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

6.566 θετικά self test μαθητών και εκπαιδευτικών

21/01/2022, 9:11 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Σκρέκας : Έως τον Απρίλιο θα προκηρυχθεί νέος κύκλος του προγράμματος “Κινούμαι ηλεκτρικά”

20/01/2022, 11:16 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρατείνονται τα μέτρα για την πανδημία

20/01/2022, 11:09 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites