Μεγάλο το ”ΓΙΑΤΙ’ για τον βιασμό και την δολοφονία της Ζωής

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην Ξάνθη προκαλεί σοκ και φρίκη.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε επισκεφτεί το πατρικό της στην Ξάνθη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σήμερα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, η 34χρονη επέστρεφε στο διαμέρισμα της μετά από διασκέδαση με μια φίλη της.

Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια, αφού έπεσε θύμα βιασμού στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.
Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τη δολοφονία της 34χρονης

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δείχνουν ότι η 34χρονη από την Ξάνθη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει δυο τομές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, οι οποίες ενδεχομένως, έχουν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σώμα της άτυχης κοπέλας φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και έχει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.

Ενέδρα κάτω από το σπίτι των γονιών της

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της.

Όταν κατέφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής,  η γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ «φως» στο τι ακριβώς συνέβη, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικοί δεν είναι απόλυτα σίγουροι ότι η άτυχη γυναίκα βιάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη της 34χρονης, που ήταν μαζί της πριν το συμβάν, έχει αναφέρει στην αστυνομία, ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όταν η 34χρονη την άφησε στο σπίτι της και επέστρεψε στη δική της οικία.

Άνδρες της Αστυνομίας, έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορες περιοχές της πόλης και διενεργούν ελέγχους.

Τι λέει ο ιατροδικαστής για την 34χρονη

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για την άτυχη 34χρονη από την Ξάνθη, από το κ. Παυλίδη, ιατροδικαστή Θράκης, ο οποίος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ανέφερε ότι η κοπέλα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.

Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη, ο συνδυασμός των τριών αυτών συμβάντων είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης.

«Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», δήλωσε ο ιατροδικαστής στον Real Fm, προσθέτοντας ότι «είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».

ΒΙΝΤΕΟ- Ο πατέρας της 34χρονης

Ο πατέρας της 34χρονης, Θεολόγος Δαλακλίδης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Μίλα” για το φρικτό έγκλημα της κόρης του, Ζωής, στη Ξάνθη.

“Ήρθε το κορίτσι μου στο σπίτι, έβαλε το κλειδί στην πόρτα της πολυκατοικίας και από ‘κει και μετά το πήραν, το τράβηξαν, το σκότωσαν, το βίασαν και του έβαλαν φωτιά” είπε ο πατέρας και συμπλήρωσε: “Τόσο άγριο έγκλημα δεν νομίζω να έχει γίνει αλλού πουθενά”.
Δείτε το βίντεο:

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites