ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιορτινές εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  διοργανώνει η  ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας- Άρτας  σε συνεργασία  με το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας ,αύριο  Παρασκευή στις 9:30 το πρωί, στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης.
Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσουν  ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει την ίδια ημέρα στις 11.30 το πρωί, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας όπου θα φιλοξενηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Άρτας. Την εκδήλωση θα  πλαισιώσουν μουσικά οι μαθητές του Συνόλου της Παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Άρτας, οι οποίοι θα διαβάσουν χριστουγεννιάτικο διήγημα και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα με τις παραπάνω εκδηλώσεις η ΛΓ΄ ΕΠΚΑ θα διανείμει το έντυπο υλικό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Το ταξίδι της ψηφίδας» και «Ποιος θέλει να μάθει τα μελλούμενα? Ένα ταξίδι στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα…» σε εκατό οικογένειες πολυτέκνων της Πρέβεζας με παιδιά στο Δημοτικό σχολείο, επιδιώκοντας μια κοινωνική προσέγγιση σε καιρούς που ο πολιτισμός και η ιστορία είναι τα πολυτιμότερα ερείσματά μας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Χωρίς φως το Βαθύ λόγω βλάβης

24/11/2022, 9:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΕΝ υποδέχεται τους νέους της σπουδαστές στην Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας

24/11/2022, 9:34 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Δήμος Πρέβεζας “ταξίδεψε” στην έκθεση  Philoxenia 

24/11/2022, 9:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ψάχνει προγραμματική σύγκλιση με δημοτικές παρατάξεις, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς

24/11/2022, 9:07 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάργα : Προσωρινός ανάδοχος για την υλοποίηση συστημάτων Smart Cities ύψους 1.493.000 €

23/11/2022, 11:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας τιμά την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

23/11/2022, 11:31 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites