BINTEO: Δείτε το δράμα του πρωταθλητή kickboxing

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το δράμα του Ρέι Ελμπε, του 30χρονου Αμερικάνου πρωταθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών που βρέθηκε για αγώνα στην Μαλαισιά και κατάληξε με κάταγμα πέος σε τοπικό νοσοκομείο.
Ακόμη πιο θλιβερό είναι ότι επιχειρεί να πουλήσει τις φωτό του «σαραβαλιασμένου» μορίου του προκειμένου να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας.

Δέκα ράμματα ήταν το αποτέλεσμα της έμπνευσης της -εδώ και ένα χρόνο φιλενάδας του- να αποφασίσει να «χοροπηδήσει υπερβολικά ψηλά» την ώρα που καθόταν πάνω του. Ο πόνος που ένοιωσε ο Ρέι -όπως τον περιγράφει στο σχετικό βίντεο- ήταν «αβάσταχτος», αίμα «υπήρχε παντού» και ο αθλητής κατέληξε στο τοπικό νοσοκομείο.

Αν και τα ράμματα τα έκανε και στο πηγούνι του, καθώς «Με το που είδα το αίμα να πετάγεται εκεί κάτω, πανικοβλήθηκα, έτρεξα στο ντους, γλίστρισα στο αίμα, χτύπησα το κεφάλι μου και λιποθύμησα».

Μάλιστα στο νοσοκομείο η περιπέτειά του συνεχίστηκε, καθώς ερχόντουσαν όλοι οι γιατροί να δουν από κοντά το μοριό του, λες και ήταν αξιοθέατο.

Τα έξοδα νοσηλείας για τις δυο εβδομάδες που έμεινε μέσα έφτασαν τα 6.800 δολάρια. Ένα ποσό που – ο γνωστός από το ριάλιτι Ultimate Fighter- αθλητής σκέφτηκε να καλύψει πουλώντας τις αιματοβαμμένες φωτό έναντι 2.000 δολαρίων την μία. («Είναι τόσο αηδιαστικές που, όταν τις έδειξα σε φίλους μου, άρχισαν να ξερνούν»)

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι, όταν σταματήσει να παίρνει τα αντι-στυτικά χάπια που του έχουν δώσει οι γιατροί, η φιλενάδα του του έχει υποσχεθεί «Ένα τρίο με κοπέλα της επιλογής μου μόλις πάμε στις Φιλιππίνες που φημίζονται για τα ‘ταλέντα’ που βρίσκεις εκεί».

Ενώ επιπλέον ο 30χρονος εκτίμησε το γεγονός ότι η κοπέλα του έχει συμπαρασταθεί σε όλη την περιπέτεια, ζητώντας της να αρραβωνιαστούν.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

GOSSIP

Υποψήφιος βουλευτής ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 2; [εικόνα]

25/12/2017, 10:01 μμ

GOSSIP

Ποιά εκπομπή της πρωινής ζώνης είχε στο δυναμικό κοινό τηλεθέαση 0%

06/10/2017, 2:21 μμ

GOSSIP

Ο Κύριος στην μέση ποιος είναι ; ; ;

11/09/2015, 3:34 μμ

GOSSIP

Αγνώριστη η Έλενα Παπαρίζου-Δείτε φωτό από τις διακοπές της στην Πάργα

27/08/2015, 2:37 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: “Θανατηφόρο” μαύρισμα …

17/06/2015, 8:51 μμ

GOSSIP

“Απ’τα ψηλά στα …χαμηλά” ο Μάνθος Δέσκας!!!(photo)

26/05/2015, 8:16 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιο fit από ποτέ η Στέλλα Βαρτελάτου!

03/05/2015, 1:36 μμ

GOSSIP

Με ποια ηπειρώτισσα ηθοποιό συναντήθηκε ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ”;

20/04/2015, 7:41 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites