Δευτέρα, 03/08/2020

Το πρώτο τρίμηνο του 2013 η αποκρατικοποίηση της ΕΥΑΘ

Το πρώτο τρίμηνο του 2013 αναμένεται να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία για την αποκρατικοποίηση της ΕΥΑΘ,…

παρά το γεγονός ότι το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων προέβλεπε ότι οι διαδικασίες θα έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα η επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, κάτι που αναμένεται να συμβεί τον επόμενο μήνα.
Έως τα τέλη του επόμενου μήνα – σύμφωνα με πληροφορίες -αναμένεται να έχουν κατατεθεί και οι οικονομικές δεσμευτικές προσφορές από τα επτά επενδυτικά σχήματα για την απόκτηση του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Μιλώντας σε συνέδριο για την αγορά τυχερών παιγνίων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, χαρακτήρισε αναμφισβήτητη επιτυχία την απόκτηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης των κρατικών λαχείων για τα επόμενα 12 έτη από κοινοπρακτικό σχήμα του οποίου ηγείται η ΟΠΑΠ Investment, θυγατρική της ΟΠΑΠ ΑΕ.
Πρόσθεσε ότι η εταιρεία έδειξε μεγάλη αντοχή στην κρίση παρουσιάζοντας πτώση πωλήσεων της τάξεως του 8% ετησίως, ενώ τα μικτά έσοδά της ανήλθαν σε 4,3 δισ. € το 2011. [skai]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ