Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

  Γενικό προφίλ
Σάββατο, και κόντρα στις συνήθειες του week end πολλοί θα βάλετε τα κεφάλια μέσα για δουλειά, περίσκεψη και σωστή διαχείριση του χρόνου σας.

Αν πάντως βγείτε έξω, ντυθείτε καλά και εξοπλιστείτε με γάντια, κασκόλ και σκουφάκια και φυσικά παλτό ή μπουφάν. Και επειδή οι καιροί γύρισαν πολύ πίσω θυμηθείτε, μη βγαίνετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο χωρίς τη ζακετούλα, τη ρόμπα, τη σάρπα ή το σάλι σας. Για μαντήλα δεν το συνιστώ, μέχρι να γίνουμε εντελώς Ελλαδιστάν είναι λίγο υπερβολικό και η Σελήνη στον Αιγόκερω επιζητά ρεαλισμό. Αύριο ίσως, με τη φουτουριστική Σελήνη στον Υδροχόο…

ΚΡΙΟΣ 
«Θα το φέρω εις πέρας»
Σήμερα, δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, θέλετε η μέρα σας να έχει ένα σχέδιο στο οποίο θα πατήσετε και αυτό από ό, τι φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα θετικό για εσάς, αφού θα καταφέρετε να το… απογειώσετε. Συγχρόνως, σήμερα θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που είναι αυθεντίες στο αντικείμενό τους ενώ οι πλανήτες στον Τοξότη ευνοούν εξορμήσεις στην ύπαιθρο και επικοινωνίες με το εξωτερικό.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Σιγή ιχθύος»
Έφτασε το Σάββατο το οποίο το περιμένατε από ό, τι φαίνεται για να τακτοποιήσετε κάποια πρακτικά ζητήματα των οποίων η οργάνωση θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε από κάποιες ιδέες που σας καταπιέζουν. Παράλληλα, θα κάνετε κάποιες μυστικές κινήσεις τόσο όσον αφορά οικονομικά όσο και αισθηματικά που θα σας προσφέρουν ψυχική ικανοποίηση.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Όταν ξέρεις καλύτερα, πράττεις καλύτερα»
Σήμερα, έρχεστε αντιμέτωποι με τις συνέπειες επιλογών που κάνετε, όταν ξέρετε πολύ λιγότερα σε σχέση με σήμερα. Γεγονός που από τη μία σας πικραίνει αλλά από την άλλη σας πεισμώνει. Το θετικό είναι ότι άνθρωποι που σας αγαπούν σας στηρίζουν και σας κάνουν προτάσεις για ταξίδια, διαλέξεις, μετακινήσεις και βόλτες που σας τρελαίνουν από χαρά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Αγάπη μου, εγώ θα βγω για ψώνια, μην ξεχάσεις να…»
Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά εσείς αισθάνεστε ότι δεν θέλετε να ακολουθήσετε κανόνες που δεν σας αρέσουν, σας ζορίζουν ή σας καταπιέζουν και προσπαθείτε να πείσετε κάποιους άλλους να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Εσείς προτιμάτε να κάνετε προετοιμασίες για τις γιορτές, να πάτε βόλτα στα μαγαζιά και να φέρετε καθαρό και χαρούμενο αέρα στην καθημερινότητά σας.
ΛΕΩΝ 
«Και αύριο και μεθαύριο μέρα είναι»
Στο μυαλό σας έχετε καθήκοντα, χρονοδιαγράμματα και πρακτικά θέματα τα οποία χρειάζεται να ολοκληρώσετε χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Το ζήτημα είναι ότι ίσως κάποια από αυτά τα βαριέστε και δεν έχετε καμία διάθεση να τα κάνετε, αν και θα έπρεπε. Από την άλλη, οι πλανήτες στον Τοξότη σας ξεσηκώνουν και σας βγάζουν έξω από το σπίτι για να χαρείτε, να ερωτευτείτε και να γιορτάσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Υπεύθυνη διασκέδαση»
Σήμερα νιώθετε ότι το μυαλό σας επέστρεψε στη θέση και μπορείτε με οδηγό τη λογική να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που πριν νιώθατε βουνό. Επί τω πλείστον θα δώσετε προτεραιότητα σε δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, αγαπημένα πρόσωπα και χόμπι τα οποία αισθάνεστε ότι είναι χρήσιμα για τη ζωή σας ή η ενασχόληση σας με αυτά σας κάνει ωφέλιμους για την κοινωνία.
ΖΥΓΟΣ
«Δεν πετάω στα σύννεφα»
Οικοκυρικά ζητήματα απορροφούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας ενώ οι σχέσεις σας με άτομα του οικείου περιβάλλοντος χρειάζονται υπομονή και ρεαλιστική οπτική. Συγχρόνως, θα έχετε μεγάλη διάθεση για να βγείτε έξω, να συναντηθείτε με νεαρότερα και χαρούμενα πρόσωπα, να βολτάρετε, να συζητήσετε και να επεκτείνετε τους διανοητικούς σας ορίζοντες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Επιτέλους ένας σοβαρός άνθρωπος»
Αν σήμερα θέλετε κάτι πιο πολύ είναι να βρεθείτε με πρόσωπα ώριμα, σοβαρά και υπεύθυνα που μαζί τους νιώθετε ότι ξέρετε που βαδίζετε και δεν υπάρχουν εκπλήξεις που θα σας έφερναν σε δύσκολη θέση. Ίσως συζητήσετε κάποιο επαγγελματικό θέμα ενώ τον οβολό σας θα τον δώσετε στα μαγαζιά και μάλιστα μπορεί να είναι και μεγαλύτερος από ότι υπολογίζατε.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Να η ευκαιρία»
Απαιτήσεις, υποχρεώσεις και ευθύνες στενεύουν τα οικονομικά σας περιθώρια, ωστόσο κακά τα ψέματα εσείς και η απαισιοδοξία δεν έχετε συναντηθεί ποτέ, οπότε συγκεντρώνετε δυνάμεις για να μπορέσετε την κατάλληλη στιγμή να έχετε τη, αντοχή, το θάρρος και την τόλμη να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Παράλληλα, θα κάνετε επαφές, συζητήσεις και διαδρομές που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Παντός καιρού»
Τι κι αν για τους πολλούς κάθε πέρσι και καλύτερα, εσείς ξέρετε ότι χρειάζεται να υπάρχει υπομονή και θα έρθει και η ώρα της συλλογής καρπών. Την εποχή της ξηρασίας λοιπόν εσείς είστε από αυτούς που μπορούν να την υπομείνουν και συνάμα να την αξιοποιήσουν. Οι πλανήτες εξάλλου στον Τοξότη σας κάνουν τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχετε πάντα τα πόδια σας καρφωμένα στη γη είστε ικανοποιημένοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Καρτερικότητα»
Αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για περισυλλογή και συγχρόνως εσωτερική οργάνωση. Αυτές οι εκ των έσω διεργασίες είναι που θα σας βοηθήσουν στη συνέχεια να βγάλετε κεφάλι και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Συγχρόνως, θα ασχοληθείτε με ζητήματα ή δραστηριότητες που αφορούν την κοινότητα, το σύλλογο, την παρέα ή την ομάδα στην οποία ανήκετε.
ΙΧΘYΕΣ 
«Για αυτό είναι οι φίλοι»
Σήμερα σιγοτραγουδάτε «let it snow, let it snow», καθώς ο καιρός δεν σας εμποδίζει να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους, ακόμα και αν αυτά απαιτούν σχολαστικότητα και ακρίβεια γιατί πολύ απλά για αυτό είναι οι άλλοι. Θα χαρείτε την παρέα προσώπων πληθωρικών, πρόσχαρων, μεγάλων και ηλικιωμένων. Τύχη θα έχετε σε κοινωνικές επαφές με άτομα που σχετίζονται με τις αρχές ή το δημόσιο.[astrology]

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites