Πέμπτη, 04/06/2020

Συγκλονίζει η μάχη του νεαρού Λευτέρη με τον καρκίνο-»Σας αισθάνομαι όλους κοντά»!

Ο 29χρονος δηλώνει αισιόδοξος την ώρα που μικροί και μεγάλοι στέκονται στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του…

»Αισθάνομαι ότι μπαίνω στο χειρουργείο και έχω όλη την Κρήτη στο πλευρό μου.» Μ’ αυτά τα λόγια ο Λευτέρης Βλαστός, μιλώντας αποκλειστικά στο flashnews.gr περιγράφει αυτό που ζει τις τελευταία 24ωρα, από την στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του.

»Πλέον είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Μου δίνει δύναμη η αγάπη του κόσμου, γιατί στη μάχη της Παρασκευής ξέρω ότι δε θα είμαι μόνος μου».

Ο 29χρονος Λευτέρης, παλεύει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο, που εμφανίστηκε στο παχύ έντερο και έκανε μεταστάσεις στους πνεύμονες και το κεφάλι. Ο αγώνας ήταν άνισος, σήμερα όμως μετά το συγκλονιστικό ενδιαφέρον που έδειξε όλη η Κρήτη και πρώτα απ’ όλους η μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ, υπάρχει αχτίδα αισιοδοξίας.

Η επέμβαση της Παρασκευής και η αφαίρεση όγκου από το κεφάλι, είναι μια λεπτή εγχείρηση, όμως όλοι πιστεύουν πως ο Λευτέρης θα τα καταφέρει ξανά. »Ολοκληρώθηκε χθες ο προ εγχειρητικός έλεγχος και ετοιμάζομαι για το χειρουργείο της Παρασκευής. Σήμερα το μυαλό μου είναι και στον αγώνα του ΟΦΗ για το Κύπελλο.»

Όπως είναι ήδη γνωστό, στον αποψινό αγώνα του ΟΦΗ στο Κύπελλο θα στηθεί, στην είσοδο κάθε θύρας, ένα κουτί για να συγκεντρωθούν χρήματα από τους φιλάθλους. Το ποσό που που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί στο πολλαπλάσιο -με την βοήθεια της ΠΑΕ- στον Λευτέρη για να καλυφθούν και τα τελευταία έξοδα του για το χειρουργείο στην Αθήνα.

newsit.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ