Συγκλονίζει η μάχη του νεαρού Λευτέρη με τον καρκίνο-”Σας αισθάνομαι όλους κοντά”!

Ο 29χρονος δηλώνει αισιόδοξος την ώρα που μικροί και μεγάλοι στέκονται στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του…

”Αισθάνομαι ότι μπαίνω στο χειρουργείο και έχω όλη την Κρήτη στο πλευρό μου.” Μ’ αυτά τα λόγια ο Λευτέρης Βλαστός, μιλώντας αποκλειστικά στο flashnews.gr περιγράφει αυτό που ζει τις τελευταία 24ωρα, από την στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του.

”Πλέον είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Μου δίνει δύναμη η αγάπη του κόσμου, γιατί στη μάχη της Παρασκευής ξέρω ότι δε θα είμαι μόνος μου”.

Ο 29χρονος Λευτέρης, παλεύει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο, που εμφανίστηκε στο παχύ έντερο και έκανε μεταστάσεις στους πνεύμονες και το κεφάλι. Ο αγώνας ήταν άνισος, σήμερα όμως μετά το συγκλονιστικό ενδιαφέρον που έδειξε όλη η Κρήτη και πρώτα απ’ όλους η μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ, υπάρχει αχτίδα αισιοδοξίας.

Η επέμβαση της Παρασκευής και η αφαίρεση όγκου από το κεφάλι, είναι μια λεπτή εγχείρηση, όμως όλοι πιστεύουν πως ο Λευτέρης θα τα καταφέρει ξανά. ”Ολοκληρώθηκε χθες ο προ εγχειρητικός έλεγχος και ετοιμάζομαι για το χειρουργείο της Παρασκευής. Σήμερα το μυαλό μου είναι και στον αγώνα του ΟΦΗ για το Κύπελλο.”

Όπως είναι ήδη γνωστό, στον αποψινό αγώνα του ΟΦΗ στο Κύπελλο θα στηθεί, στην είσοδο κάθε θύρας, ένα κουτί για να συγκεντρωθούν χρήματα από τους φιλάθλους. Το ποσό που που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί στο πολλαπλάσιο -με την βοήθεια της ΠΑΕ- στον Λευτέρη για να καλυφθούν και τα τελευταία έξοδα του για το χειρουργείο στην Αθήνα.

newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites