Σάββατο, 06/06/2020

Αυτά είναι τα έξι πιο φρικιαστικά μέρη του κόσμου [εικόνες]

Ακέφαλες κούκλες, ένας θάλαμος θανάτου, ανθρώπινα οστά και εγκαταλελειμμένα παιδικά παιχνίδια κυριαρχούν στο σκηνικό έξι περιοχών ανά τον κόσμο που κρύβουν ιδιαίτερα μακάβριες και απίστευτα παράξενες ιστορίες πίσω από ενα πέπλο μυστηρίου.

Σύμφωνα με το cosmo.gr οι περιοχές αυτές είναι οι εξής έξι:

Μεξικό – Τεσούλο – Το νησί με τις Κούκλες

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζούλιαν Σαντάνα Μπαρέρα ανακάλυψε το σώμα ενός νεκρού κοριτσιού σε ένα κανάλι κοντά στο νησί Τεσούλο που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Μεξικού. Προκειμένου να ξορκίσει τα κακά πνεύματα άρχισε να συλλέγει και να κρεμά κούκλες στα δένδρα της περιοχής. Παρότι πέθανε το 2001 η «συλλογή» του συνεχίζει να «εκτίθεται» στα δένδρα.

Ουκρανία – Πάρκο ψυχαγωγίας στο Τσέρνομπιλ

Οταν στις 28 Απριλίου του 1986 διαλύθηκε ο πυρηνικός αντιδραστήρας του Τσέρνομπιλ είχε ως συνέπεια ολόκληρη η περιοχή γύρω από αυτό να μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο. Μεταξύ όλων και του λούνα παρκ της περιοχής
Τόγκο – Αγορά βουντού

Η αγορά Ακοντεσέβα αποτελεί τον παράδεισο των συλλεκτών βουντού και αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη αγορά φετίχ του κόσμου. Ουρές, δέρματα και κρανία ζώων είναι μερικά από τα «προϊόντα» που μπορεί να βρει κανείς στους πάγκους της αγοράς.
Κορέα – Ψυχιατρείο Κοντζιγιάμ
Το συγκεκριμένο ψυχιατρείο έκλεισε πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν, σύμφωνα με τον τοπικό μύθο οι ασθενείς του άρχισαν να πεθαίνουν μυστηριωδώς
Ιαπωνία – Νησί Χασίμα
Γνωσό ως νησί φάντασμα, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το Ναγκασάκι και εγκαταλείφθηκε στη δεκαετία του 1960, όταν το πετρέλαιο αντικατέστησε τον άνθρακα σε όλη την Ιαπωνία. Σημειώνεται ότι το νησί μεταξύ 1887 και 1974 αποτελούσε μέρος εξαγωγής του άνθρακα.
Ιαπωνία – Αογκιγκαχάρα
Το δάσος αυτό, γνωστό και ως «δάσος αυτοκτονίας» είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μέρος στον κόσμο για αυτοκτονίες. Βρίσκεται στη βάση του βουνού Φούτζι και συνδέεται με τους δαίμονες της ιαπωνικής μυθολογίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ